mimi8334
Fanka BB :)
Plus taki,ze będę miała teraz większa pomoc heheTo faktycznie masz odchowane. Ja jak szlam na l4 z synem będąc w ciąży, to i koleżanka z pracy zaszla w ciążę, a miala juz dwie pelnoletnie córki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plus taki,ze będę miała teraz większa pomoc heheTo faktycznie masz odchowane. Ja jak szlam na l4 z synem będąc w ciąży, to i koleżanka z pracy zaszla w ciążę, a miala juz dwie pelnoletnie córki![]()
Nooo i tylko ci pozazdrościćPlus taki,ze będę miała teraz większa pomoc hehe
Starsza córka uwielbia takie maluchy ,myśle ,ze w niej będzie największa pomocNooo i tylko ci pozazdrościć![]()

Witamy w naszym gronieCześć!
Witam się z Wami. Przeczytałam wszystkie wpisy, co trochę czasu zabrało. Mam dwie córki (2 i 4 lata) i wedle moich obliczeń właśnie zaczęłam 6 tydzień ciąży. Do lekarza idę dopiero za trzy tygodniepóki co jeste dobrej myśli. Pozdrawiam
W którym jesteś tygodniu? Mam nadzieję, że mnie mdłości ominaHej Mamusie!
Ale naprodukowałyście! Ale dawno mnie nie było. Moja Córka przechodzi pierwsze "bunty", a ma dopieor 11 miesiący
Jak sie czujecie? Ja mam już mdłości, a nawet już wymiotujęA liczyłam, że druga ciąża okaże się łaskawsza
Nic z tego !
No i witam nowe Mamusie :*
Witaj w naszym marcowym gronieCześć!
Witam się z Wami. Przeczytałam wszystkie wpisy, co trochę czasu zabrało. Mam dwie córki (2 i 4 lata) i wedle moich obliczeń właśnie zaczęłam 6 tydzień ciąży. Do lekarza idę dopiero za trzy tygodniepóki co jeste dobrej myśli. Pozdrawiam
Ja poki co nie mam nerwow raczej wszystkie ciąże działały na mnie uspokajającoWiraj @Mokito w naszym gronie
Dziewczyny czy wy tez takie nerwowe jestescie jak ja.? Nie ma chwili zebym sie nie wkurzyla. Dre sie na męża, nie milosiernie;( teraz siedzę sobie w parku, rozmyslam i nic eymyslec nie moge. Pierwasza ciążę przeszlam lagodnie bez nerw itd a teraz jestem q szooookuporadzcie coś