reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To jak inaczej odczuwasz ciążę to córka? ja np. z synkami byłam nerwusem :p a teraz spokój :D Co mnie zastanawia... to że w synkami miałam straszną ochotę na rzodkiewki, rzodkiew białą . Dziś kupiłam trzy pęczki :D i co? Ochyda :p Więc może córka będzie :D
No zobaczymy. Mi nawet z kalendarza chinskuego tak wychodzi. Wolala bym chłopca, ale jak bedzie dziewusia to tez bede sie cieszyć

Jak nie je obiadu, to zabierasz talerz. Nic nie dostaje. Za 3 godziny kolejna próba- znowu obiad. Jeśli nie zje- czekasz kolejne trzy :-D Dziecko to niezły manipulant . Po dwóch dniach nauki się nauczy :-D
Jak zabieram talerz to siada i mowi ze je. W czerwcu bylismy nad morzem, jedlismy w knajpie mlody zjadl troche i juz nie chcial. Kelnerka przyszla zabrala talerz jak sie zorientowal byl ryk na caly zycher. I od tej pory mi wyje jak zsbieram mu talerz.

Dziewczyny dzisiaj jak bylam na spacerku zeby ochłonąć, to mi szczęka opadła. Dziewczyna z petem w buzi stala w zaawansowanej ciąży zsdowolona z zycia, no tragedia.

Dziewczyny dzisiaj jak bylam na spacerku zeby ochłonąć, to mi szczęka opadła. Dziewczyna z petem w buzi stala w zaawansowanej ciąży zsdowolona z zycia, no tragedia.
Ja tez kiedys dowiedziałam się,ze znajoma jest w ciąży i kiedyś patrze a ona idzie i z papierosem w gębie .Ja do niej a Ty w ciąży i z papierosem a ona na to ,ze w każdej ciąży paliła i wszystko było dobrze.Potem napisałam kiedyś do niej jak tam jej samopoczucie ,jak ciąża .Odpisala ,ze poroniła.Nie wiem czy palenie miało wpływ czy nie ale kobieta z papierosem wyglada dla mnie brzydko a ciężarna tym bardziej

reklama
Miałam taką znajomą, kiedyś na przystanku stała, brzuchem spory i papierosem. A w szpitalu jak leżałam po pierwszym porodzie to wszystkie babki z sali paliły w toalecie, a ja się dziwiłam o tak śmierdzi papierosami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry