Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z tego co wiem to możnaDziewczyny można brac apap w pierwszym trymestrze? Cały dzien mnie boli glowa a teraz to juz jakas tragedia jest![]()
takie kłucia to chyba raczej objaw rozciągającej się macicy, więc wszystko jest dobrzeDziewczyny czy takie klucia podbrzusza i jednoczesnie macicy świadczą o czyms zlym, o czym myslec nie chce![]()
Dziekuje ci bardzo bo juz sie martwilam a gin dopiero 20.07takie kłucia to chyba raczej objaw rozciągającej się macicy, więc wszystko jest dobrze
Dokładnie. Taki miał być dobry ten jeleń naturalny dla kobiet w ciąży i w połogu bezpieczny. Muszę znaleźć coś lepszego. Apap można, miałam migreny przeszły mi w tej pierwszej ciazy. Gin mi kazał brać dwie tabletki na raz paracetamolu więc spokojnieWitaj @Doti306
Jesli chodzi o mdlosci to w pierwszej ciazy mialam okropne. Pomagaly migdaly albo wygazowana cola. Ale pod koniec trzeciego miesiaca tak mnie zlapaly ze ciagle wymiotowalam wiec dostalam na to jakieś tabletki.
Płynów do higieny intymnej nie uzywam bo dostaje po nich zawsze jakiegos pieczenia i swędzenia, a najgorzej po białym jeleniu hipoalergicznym
Dziewczyny można brac apap w pierwszym trymestrze? Cały dzien mnie boli glowa a teraz to juz jakas tragedia jest![]()
Ja miałam wczoraj naprawdę mocne skurcze w prawym jajniku i wszystko ok a w poprzedniej ciąży kiedy obumarla nie było najmniejszych objawów. Więc nie ma reguły. Mi dziś polecił nospe i magnez 2*2 tabletki na te bóle. I tłumaczył że to normalne. W tamtej ciąży za to tylko delikatnie ciągnęło. Więc bądź dobrej myśli nie martw się na zapasDziewczyny czy takie klucia podbrzusza i jednoczesnie macicy świadczą o czyms zlym, o czym myslec nie chce![]()