Masz sporo wiecej niz ja mialamTakie mam badania![]()
![]()
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz sporo wiecej niz ja mialamTakie mam badania![]()
![]()
![]()
![]()
W jakim miescie mieszkasz? Bo ja jestem z Lublina i u nas ceny za wizytę są w zakresie 100-150, drożej się nie spotkalamNo drogi ten mój lekarz, wiem ze są tańsi ale wybrałam go z polecenia i pracuje w szpitalu w którym chce rodzic. W pierwszej ciąży byłam zadowolona i z opieki i z porodu. Taka trochę transakcja wiązana z tymi lekarzami [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W jakim miescie mieszkasz? Bo ja jestem z Lublina i u nas ceny za wizytę są w zakresie 100-150, drożej się nie spotkalam![]()
To ja widziałam ceny w medicover [emoji14] tam gdzie gwiazdki chodzą 160 wizyta plus usg za 200 zł [emoji3]Wizyta 120. Usg 100. Łódź. Tylko do tego lekarza to zawsze jest pełen korytarz chętnych.
![]()
![]()
A tak z ciekawości spytam, u innych wizyty też oscylują w takich kwotach? Ciekawa jestem czy różnica między miastami jest aż tak duzaWizyta 120. Usg 100. Łódź. Tylko do tego lekarza to zawsze jest pełen korytarz chętnych.
![]()
![]()
Rozumie Cię bo dla mnie to żeby pracował w szpitalu, w ktorym chce rodzić to też był priorytetNie wiem ale jest na pewno dużo tańszych natomiast mało takich którzy pracują w szpitalu. Poza ciąża chodzę do gina na NFZ do przychodni na cyto, usg czy ogólnie. Tylko ciąże prowadzę prywatnie głównie przez fakt pracy lekarza w szpitalu no i rzeczywiście mam do tego lekarza zaufanie i spokoj dzięki temu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom