Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wypilam rumianek, czuje się jak nowonarodzonaMdłości są okropne od rana do wieczora![]()
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze byc z resztą, jak która będzie chciałaTez myślałam o wieku ale może fajnie wiedzieć,która kiedy ma urodziny??
Chociaż jeszcze nie. Dopiero za tydzien bede znalatermin porodu wg usgTez myślałam o wieku ale może fajnie wiedzieć,która kiedy ma urodziny??
Wyslac możesz inne dane ,zanim wszystko ogarnę to będzie już po Twojej wizycieChociaż jeszcze nie. Dopiero za tydzien bede znalatermin porodu wg usg
Rumianek sam czy z jakimś dodatkiem?Ja wypilam rumianek, czuje się jak nowonarodzona
@mimi8334 zamiast daty urodzenia to moze po prostu nasz wiek![]()
Sam. 5 minut parzony i od razu pomalu wympilam. Boze jak mi dobrze terazRumianek sam czy z jakimś dodatkiem?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie muszę spróbowaćSam. 5 minut parzony i od razu pomalu wympilam. Boze jak mi dobrze teraz![]()
Aż mam ochotę wysłać męża do apteki po rumianekSam. 5 minut parzony i od razu pomalu wympilam. Boze jak mi dobrze teraz![]()