G
goszczaca
Gość
Az założyłam nowy tematCo masz na myśli? Bo mastka to naturalna wydzielina pod napletkiem. Może chodzi Ci o stulejkę?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Az założyłam nowy tematCo masz na myśli? Bo mastka to naturalna wydzielina pod napletkiem. Może chodzi Ci o stulejkę?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez. Dlatwgo jestem sparalizowana bo nie wiem co sie dzieje;(Moi wydzieliny nie mają. Myją się w wannie codziennie to nie patrze[emoji4]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A ok. To spróbuj rumiankiem lub rivanolem. Powinno pomóc [emoji5]Az założyłam nowy tematod wczoraj ma delikatnie zaczerwieniona wierzchnie siuruna i w trakcie zmiany pieluchy znalazlam w niej taki mlecznego koloru grduk.
Hm idź do pediatry w poniedziałek. Mi się nigdy coś takiego nie zdarzyło. W ogóle ich susiakami się nie przejmuje. A siusiu normalnie robi?Moj tez. Dlatwgo jestem sparalizowana bo nie wiem co sie dzieje;(
Będzie dobrze[emoji5] nie denerwuj się [emoji5]Dziękuję wam dziewczyny. Siusiu powiedzmy ze robi normalnie. Robilam mu non stop herbate, dawalam wode zeby sikal jak najwięcej. W poniedzialek zapisze sie do pediatry, bo to mnie tak zestresowalo ze biegalam po domu jak kot z pecherzem. Mam nadzieje ze w ciagu dnia zrobi sobie drzemke żebym mogla pobrac probke moczu![]()
Spokojnie. Idźcie do lekarza. Czasem tak bywa z siurkami [emoji11]Dziękuję wam dziewczyny. Siusiu powiedzmy ze robi normalnie. Robilam mu non stop herbate, dawalam wode zeby sikal jak najwięcej. W poniedzialek zapisze sie do pediatry, bo to mnie tak zestresowalo ze biegalam po domu jak kot z pecherzem. Mam nadzieje ze w ciagu dnia zrobi sobie drzemke żebym mogla pobrac probke moczu![]()
Znalazłam coś takiegoA ja mam jeszcze taki dylemat. W poprzedniej ciąży brałam witaminy falvit mama teraz też chciałam to brać ale położna powiedziała mi żeby lepiej nie brać bo zawiera wit A. I nie wiem co teraz o tym myśleć?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
DziękiZnalazłam coś takiego
Link do: Witamina A w ciąży – ryzyko przedawkowania.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom