poziomka_84
Fanka BB :)
Nie wiem czy zależne, ja też to brałam w ciąży z córką i urodziła się 2870/51cmo kurde kawał chłopa! ciekawe czy faktycznie może być to zależne od tabsów
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy zależne, ja też to brałam w ciąży z córką i urodziła się 2870/51cmo kurde kawał chłopa! ciekawe czy faktycznie może być to zależne od tabsów
Ponoc dziewczynki rodzą się mniejszeNie wiem czy zależne, ja też to brałam w ciąży z córką i urodziła się 2870/51cm
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
czas leci nie milosiernie

Bo fajnie mieć dużą rodzinęOstatnio widzę że coraz więcej par się decyduje na trzecie. Ja kiedyś myślałam że na dwóch pozostanę ale z czasem zamarzyło mi się trzecie. Różnica wieku będzie duża bo 6 i 8 lat, ale teraz przynajmniej mamy już większe mieszkanie to się pomieścimy, a wcześniej tylko dwa nieduże pokoje.
Ja to pewnie 3 nie bede miala bo juz PESEL nie ten. Ty jestes jeszcze młoda, a ja juz jak Matka GeriatrycznaBo fajnie mieć dużą rodzinęja szczerze mówiąc zatesknilam za pieluszkami, papkami[emoji14] , małymi kochanym stopkami, za spacerami z wózeczkiem, za kolysaniem... za wszystkim..moje dzieci mnie też namawiały bo jeszcze chcą rodzeństwo [emoji4] my za 3 lata tez zmienimy mieszkanie.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
E tam czemu nie skończy pół roczku i kolejne [emoji3]Ja to pewnie 3 nie bede miala bo juz PESEL nie ten. Ty jestes jeszcze młoda, a ja juz jak Matka Geriatryczna![]()
No jak bede po cc to watpliwa sprawa. Nie wyobrazam sobie po porodzie tak szybko zajść w kolejnąE tam czemu nie skończy pół roczku i kolejne [emoji3]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 36 [emoji5]A i fajnie że nie tylko Ja z mamuś koło 35haha
Czasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionuPonoc dziewczynki rodzą się mniejsze
Witam nowe marcowki.
Tu myslimy pozytywnie, żadna znas nie zazna smutku i tego musimy sie trzymać
Pozytywne myślenie przede wszystkim, wszystkie musimy byc dobrej myśli
Choc sama dzien dnia rozmyslam
Ja jak urodze w marcu bede miala 31 latczas leci nie milosiernie
![]()