reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionu :) Pyta się dlaczego skupiam się na tej nieudanej ciąży zamiast na tej z której mam 5 letniego synka i była książkowa :) No i w sumie ma racje :)

A co do wieku... to do geriatrycznej mamy jeszcze Ci bardzo dużo będzie brakowało :) co Ja bym dała żeby mieć chociaż to 31 ;)
Nie wiele większa jest roznica miedzy nami:) a ileja bym dala zeby miec 20 lat:)

Rano jak przeczytalam ze Falvit mama ma wit.A wyrzucilam go;) dzisiaj wzięłam Femibion1 i wiecie co, calkowicie inaczej sie czuję i nie mam mdłości:D
Ja nie wiem też to falvit biorę nie wiem co mam myśleć. ..
Czasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionu :) Pyta się dlaczego skupiam się na tej nieudanej ciąży zamiast na tej z której mam 5 letniego synka i była książkowa :) No i w sumie ma racje :)

A co do wieku... to do geriatrycznej mamy jeszcze Ci bardzo dużo będzie brakowało :) co Ja bym dała żeby mieć chociaż to 31 ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zupełnie nie mam apetytu. I od wczoraj jestem strasznie senna i bez sił. Prawie cały weekend przesłałam.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry