ketsurui
Fanka BB :)
Pewnie, że trzymamyJa tez mam dzisiaj wizytę, do tego pierwszą, stres mam jak nie wiem, już mi sie w nocy wszelkie poronienia snily[emoji33] 7t6d. Trzymajcie proszę kciuki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie, że trzymamyJa tez mam dzisiaj wizytę, do tego pierwszą, stres mam jak nie wiem, już mi sie w nocy wszelkie poronienia snily[emoji33] 7t6d. Trzymajcie proszę kciuki
Trzymam mocno daj znac poDziś wieczorem mam wizytę serduszko są. 6t6d. Uprasza się o trzymanie kciuków
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrzeJa tez mam dzisiaj wizytę, do tego pierwszą, stres mam jak nie wiem, już mi sie w nocy wszelkie poronienia snily[emoji33] 7t6d. Trzymajcie proszę kciuki
A który to tc? Ja też się martwilam,że nie mam mdłości i za dobrze się czuje i już żałuję ze sie tym czasem nie cieszyłam, dzisiaj wstać z łóżka nie mogę a na samą myśl o jedzeniu mi niedobrze:/ mnie mdłości dopadly w ostatnim dniu 7 tcZa wszystkie wizytujące trzymam bardzo mocno kciuki.
Widzę że na tą chwilę chyba to ja tutaj ostatnia z wizytami będę.
Zazdroszczę Wam tych mdłości itd.
Ja objawów nie mam praktycznie żadnych co powoduje że zaczynam schizować.
Ostatnim razem to mnie chociaż piersi bolały, a teraz nic :/
Ja dopiero wczoraj test robiłamA który to tc? Ja też się martwilam,że nie mam mdłości i za dobrze się czuje i już żałuję ze sie tym czasem nie cieszyłam, dzisiaj wstać z łóżka nie mogę a na samą myśl o jedzeniu mi niedobrze:/ mnie mdłości dopadly w ostatnim dniu 7 tc
Uwierz mi ze póki możesz ciesz się błogim stanemJa dopiero wczoraj test robiłamhaha
Wiem... niecierpliwa jestem...ale to moja 3 ciąża i nigdy jakiś mocno zauważalnych objawów nie miałam. I zawsze żyję w takiej niepewności od wizyty do wizyty
Może gdybym kibelek przytuliła kilka razy to bym była spokojniejsza![]()
Nie chciałbyśZa wszystkie wizytujące trzymam bardzo mocno kciuki.
Widzę że na tą chwilę chyba to ja tutaj ostatnia z wizytami będę.
Zazdroszczę Wam tych mdłości itd.
Ja objawów nie mam praktycznie żadnych co powoduje że zaczynam schizować.
Ostatnim razem to mnie chociaż piersi bolały, a teraz nic :/
Trzeba wierzyć ze wszystko będzie dobrzeJa mam dzisiaj wizytę i pierwsze USG - stres mnie taki dopada ze chyba zwariuje a wizyta dopiero na 17:15 :/