Justyna5789
Fanka BB :)
I aż ja tu zajrzałam z marcowek 2017
wszystkiego dobrego dziewczyny, zobaczycie jak szybko zleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam na wątku styczeń 2015 i też ten czas leci, rany już prawie 2,5 rokuI aż ja tu zajrzałam z marcowek 2017wszystkiego dobrego dziewczyny, zobaczycie jak szybko zleci
![]()

I w to nie wierzę
Udało się za pierwszym razem. Postanowiliśmy, że staramy się o drugie dziecko i udało się. Kinga czy tak czy siak i tak będę trzymała kciukiAndzela gratuluję Ci bardzo☺ strasznie się cieszę. Ja będę testować 28 ale jakoś wątpię żeby było bo to już był jednak 17 dc
Również gratulujęWitam Was
Andzelika moje gratulacje!!!
Kinga trzymam kciuki![]()
Będę kolejną marcową mamusią. Dzisiaj o 5:30 przed pracą zrobiłam test. I wyszedł pozytywny. Jeszcze jestem w szoku...I w to nie wierzę
Udało się za pierwszym razem. Postanowiliśmy, że staramy się o drugie dziecko i udało się.
7 lipca idę na wizytę... Dopiero, no ale to będzie 6 tydzień, więc chyba ok.
Również gratuluję
Ja też jestem w gigantycznym szoku
Mam nadzieję ze wszystko bedzie u mnie ok.
Staralam się 9 cykli![]()
Mam identycznieTo tym bardziej gratuluję!!! Trochę musiałaś poczekać na te dwie kreseczki. Ale są, to najwazniejsze i teraz oby wszystko było dobrze.
Ja robiąc dzisiaj rano test byłam przekonana że nic tam ciekawego się nie pojawi. Miałam dostać wczoraj okres, a rano trochę czułam ten brzuch. Jak przed okresem w zasadzie. No byłam pewna że zaraz dostanę. Ale pomyślałam że jak już kupiłam ten test to zrobię. O tak, bez przekonania. No i taka sytuacja. Dwie kreseczki no mega szok
Według obliczeń termin wypada mi na 2 marca 2018r.
Jejku nadal mam wrażenie że to co pisze to nie o mnie. Dziwne uczucie
Mam identyczniebędę trzymała za nas kciuki
Ogólnie wczoraj zrobilam test tak na wszelki wielki bo kupilam sobie leki na uspokojenie na dzisiejszy pogrzebno i stwierdzilam pierw test później leki. Myslalam ze mam omam
z rana powtorzylam i się potwierdzilo
tez sie staralismy o drugą kruszynke
a teraz nie wierzę wlasnym oczom.
Z moich wyliczen termin przypada mi na 8 marca![]()