Ewelinka87-87
Fanka BB :)
Czytam, że ciążowe objawy was dotykają. Ja do tej pory tylko raz doświadczyłam mdłości-takich, że juz głowę na ubikacją mialam. Mi tylko bardzo chce się pić. Dzisiaj pozwoliłam sobie na coca-cole 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie też pierwsze i mąż chodzi cały czas w skowronkach heheA macie już dzieci? Bo nasze to pierwsze i chyba dlatego mąż skacze wokół nas i sam mi nic nie pozwala zrobić. Nawet czasem do przesady:/
Hej. Witaj wsrod nasWitam dziewczynkiCzy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne
Wedlug tego co piszą w internetach [emoji14] termin mam na 22 marzec 2018
![]()
Wyszło mi 70,12U/I. Według norm z laboratorium 3 tydzien (czwarty od 71) I to by się zgadzało. Dwa dni temu tez zrobiłam test hehehe i wyszedl znowu pozytywnyHej. Witaj wsrod nasile Ci bety wyszlona takim stadium?
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż tylko wchodzi do pokoju i mówi"a ci dobrze, a żeś się rozkokosiła i wietrzyszJak dobrze... nie tylko ja tak mam, lenistwo, lenistwo, lenistwoPo pracy prosto do łóżka, wszystko (co konieczne) robione na raty. Teraz tydzień poleżę w domu to może się trochę odrobię z moim "syfem", bo mąż ogarnia, ale tylko z wierzchu i tak żeby był czysty kubek na kawę
choć nawet rosół pierwszy raz ugotował wczoraj
![]()
Witaj w Naszym gronie. Jak będzie stworzona już zamknięta grupa, przekierujemy Ciebie do nasWitam dziewczynkiCzy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne
Wedlug tego co piszą w internetach
termin mam na 22 marzec 2018
![]()
To świństwo piłam prawie całą ciąże z synemCzytam, że ciążowe objawy was dotykają. Ja do tej pory tylko raz doświadczyłam mdłości-takich, że juz głowę na ubikacją mialam. Mi tylko bardzo chce się pić. Dzisiaj pozwoliłam sobie na coca-cole![]()
A tak się spytam co to znaczy rozkokosilaMój mąż tylko wchodzi do pokoju i mówi"a ci dobrze, a żeś się rozkokosiła i wietrzysz"

Ja mam już 3 dzieci dosyć dużych .Ale te 3 to z moim ex mam a teraz będę miała z moim obecnym partnerem .Nie wiem Jeszcze jakie będzie jego zachowanieU mnie też pierwsze i mąż chodzi cały czas w skowronkach hehe

Leżę odlogiem na łóżku i nic mnie nie interesujeA tak się spytam co to znaczy rozkokosila
Ja jak coś narzekam to mój S stwierdza krótko "chciałaś to masz "![]()
Leżę odlogiem na łóżku i nic mnie nie interesujea najlepiej jakby jeszcze, zamiast przychodzić i mi narzekać mógł by na tacy zarelko przyniesc
![]()