Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MalutkoStraszne ceny... ja za betę 27zl płaciła
No jak robilas w Zwyklym lab to tak a ja robilam w lux i tyle placilam po rabacie sam lekarz mowil ze w luxmedzie ceny kosmosja chyba jakąś złą bete robiłam bo moja 32zł i to w tym 4zł za pobranie xdd

Może tak ale ceny zazwyczaj są podobne.Inne miasto, może dlatego![]()
No masakra dobrze ze to napisalas bo mysla ze klamie hehedzieki dziewczyny za przyjęcie! ja tez latalam do lab powtarzac bete jak szalona, bo na testach nic nie wychodzilo... a nie wychodzilo bo owulacja mi sie przesunela dosc mocno bo mialam dopiero w 21dc dlatego ciaze mam mlodsza, w miedzyczasie trafilam na lekarke ktora mnie nastraszyla ciazą pozamaciczną i też sie nastresowałam, na szczęscie później na usg wyszlo wszystko ok. U mnie beta 35-40 zł ale w innym lab zaspiewali mi 60 zł! strasznie drogie te badania
No jak robilas w Zwyklym lab to tak a ja robilam w lux i tyle placilam po rabacie sam lekarz mowil ze w luxmedzie ceny kosmos
W zwykłym lab u mnie 30
Może inny temat co? niż spieranie się o ceny badań?![]()
Nie jeszcze przyznam, że boje się jak cholera robić dla tego zwlekam.W środę zrobię, bo w czwartek mam wizytę u gina.Hejka. Fajnie ze bedzie nas wiecej. [emoji16] robiłaś bete?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj nie miałam jak jechać bo w domu męża nie było. Byłam rano . Wiem tylko tyle, że mam czekać bo jest mało szans, że się ciąża utrzyma.Zamiast lezec i ryczec to jedz na IP. Po co czekasz do czwartku?