Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana jeszcze trochę i na pewno lepiej się poczujesz [emoji3]Boże zazdroszczę ja w każdej ciąży wymioty tragedia !!! A lenia tez mam i tez mam synka małego który uwielbia robić burdel [emoji13]maz tez się czepia , udusiala bym tego kto powiedział ze ciąża to piękny stan , na pewno nie pierwszy trymestr ! [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Oj tak, taki czas dla siebie to luksus [emoji2] powiem Ci, że ciesze się, że mam już takie duże dziewczyny (10 i 6 lat), same sobą się zajmują,bede miała pomoc, mam nadzieję hihi, teraz się garna ale zobaczymy po porodzie. Podziwiam mamy, które mają jedno małe dziecko i za chwile rodzą drugie. To jak by bliźniaki wychowywać .moja starsza miała 4 latka jak młoda się urodziła, też więcej uwagi potrzebowała. Teraz sama ze szkoły wraca i jest git [emoji3]Hahahah ja to czekam aż mały do przedszkola pójdzie mam nadzieje ze w przyszłym roku da radę może w końcu odpocznę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] choć chwile troszkę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk