Mam własnie taką nadzieję ale wolę się upewnićJak masz kota, to masz też najprawdopodobniej przeciwciała. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, bo wychowałam się na wsi z kotami
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam własnie taką nadzieję ale wolę się upewnićJak masz kota, to masz też najprawdopodobniej przeciwciała. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, bo wychowałam się na wsi z kotami
Ja w poprzednich dwóch ciążach miałam badane przeciwciała na różyczkę.A czy któraś badała sobie przeciwciała różyczki? Nigdy nie chorowałam na to i zastanawiam się czy przeciwciała że szczepionki zrobionej ileś lat temu jeszcze mnie chronią. Jak to było u was?
Chyba masz rację tym bardziej, że jutro mam wizytę. Ech trochę chyba wariuję i wymyślam niepotrzebnie :/Pewnie że lepiej się upewnić. Jednak ja zaczekalabym z badaniami na wizytę u gina. Zleci komplet badań i wszystkie zrobisz za jednym wkłuciem. Wszystko będzie dobrze.
I jakie ci wyszły? Ja się obawiam po prostu ile czasu te szczepionki chronią.Ja w poprzednich dwóch ciążach miałam badane przeciwciała na różyczkę.
Pamiętam tylko, że wszystko było ok. NIe pamietam jak to dokładnie było. Było to 3,5 roku temu więc szmat czasu...I jakie ci wyszły? Ja się obawiam po prostu ile czasu te szczepionki chronią.