reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziękuję! :) Chyba faktycznie się rozgoszczę bo jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, beta jak na razie ok :) A coś o mnie? Żona, bibliotekarka, mieszkanka śląska i przyszła mama! :)
Hejka. Witam i Gratuluję. Życzę nudnych 9miesięcy w naszym gronie!!! A jaki wynik bety masz jak można wiedzieć??? No i kiedy wizyta oczywiście[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiedziałam bratu i rodzicom. Rodzice byli w szoku. Chociaż nie wiem dlaczego, jestem po 30, mam męża, jedno dziecko, a oni w szoku, że będzie drugie :-P

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry kochane. Ja mogę być i tutaj i na FB tylko na FB po pracy bo mnie sprawdzają Biorę od wczoraj insulinę i póki co zero poprawy w cukrach. Wiem, wiem muszę poczekać. U mnie wie brat, rodzice, przyjaciółki. Dzisiaj powiem teściowej.

Dzien Dobry :) dzisiaj mam dzien wolny z pracy wiec odpocznę troszkę .Nie wiem jak długo pociągnę .Wczesniej nie byłam taka jakaś zdechła jak teraz :baffled: Niestety pracuje przy klatkach schodowych i sprzątanie mieszkań i wieczorem czuje jak każdy mięsień mnie boli :oo:
U mnie wiedza na razie poki co najbliżsi znajomi i 2 dziewczyny z pracy.Moj był w takim szoku ,ze cały dzien nic nie gadał.Jak zapytałam czemu nic nie mówi to powiedział,ze jeszcze tego nie przyjął :sorry2:ale wczoraj już było ok ,zachowywał się normalnie:blink:Rodzinie powiem po wtorkowej wizycie jak zobaczę serduszko:)

Ja się boję czy nie zapeszyliśmy ale mam nadzieję, że nie i wszystko będzie dobrze. Jutro mam wizytę u gina. Zobaczymy co powie. Myślałam, że ta insulina to coś złego, ale w sumie tylko zamiast tabletek biorę zastrzyk i częściej mierze cukier. Najgorzej boję się w pracy co to będzie jak zobaczą że mam insulinę. Niby to normalna choroba, ale ludzie dziwnie reagują.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry