Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez obaw. Znam dziewczyny z innego wątku które są już na połówce i po dziś dzień żadnych objawów kompletnie żadnych, a maleństwa rosną zdrowo[emoji6][emoji6][emoji6]tylko pozazdrościć[emoji8][emoji8][emoji8]Ech, ja się martwie bo pierwsi mnie prawie nie bolą oprócz sutków. Prawie w ogóle mnie nie mdli. jakoś mało tych objawów ciazowych. Brzuch też raczej mnie nie boli od jakiś dwóch dni. Ja chyba do końca ciazy osiwieje ze strachu czy wszystko jest ok:/
Popieram. Ja taką pierwszą ciążę miałam a na tyle byłam zakreco a, że non stop u gina siedzialam bo myslalam ze cos nie takBez obaw. Znam dziewczyny z innego wątku które są już na połówce i po dziś dzień żadnych objawów kompletnie żadnych, a maleństwa rosną zdrowo[emoji6][emoji6][emoji6]tylko pozazdrościć[emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Też pracuje w biurze i nie jestem zadowolona ze zmian :-/Te przepisy się zmienimy. Kobiety w ciąży mogą pracować już 8 godzin przy komputerze. Tylko o 45 minut pracy należy się 15 minut przerwy.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom