reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Wy macie wyniki chociaż tego samego dnia. A Ja musiałam czekać do następnego dnia do 18. A potem na następny dzień sprawdzić przyrost to już w ogóle była nerwuwka!!

Dziewczyny spokojnie. Beta będzie ładna[emoji6][emoji6][emoji6]będziecie też sprawdzamy przyrost??

@andzelika87 chyba faktycznie lepiej wybierz się szybciej do lekarza. Ja jestem zdania, że lepiej dmuchać na zimne[emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie głównie chce sprawdzić przyrost. Czyli powinnam iść teraz na badanie jutro czy w środę, jak dzisiaj była pobierana krew do pierwszego wyniku? Już nie pamiętam, ostatnio takie zagwozdki miałam cztery lata temu:)

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie głównie chce sprawdzić przyrost. Czyli powinnam iść teraz na badanie jutro czy w środę, jak dzisiaj była pobierana krew do pierwszego wyniku? Już nie pamiętam, ostatnio takie zagwozdki miałam cztery lata temu:)

Jak dzisiaj to teraz w środę. Musi minąć min 48godz żeby sprawdzić przyrost [emoji6][emoji6][emoji6]

To obydwie bedziemy czekac. Ja dzisiaj też pierwszy raz robie i w srode drugi bede robila :)

Wy macie wyniki chociaż tego samego dnia. A Ja musiałam czekać do następnego dnia do 18. A potem na następny dzień sprawdzić przyrost to już w ogóle była nerwuwka!!

Dziewczyny spokojnie. Beta będzie ładna[emoji6][emoji6][emoji6]będziecie też sprawdzamy przyrost??

@andzelika87 chyba faktycznie lepiej wybierz się szybciej do lekarza. Ja jestem zdania, że lepiej dmuchać na zimne[emoji4][emoji4][emoji4]

Jutro zadzwonię i sie umowie zeby miec srodowy wynik jeszcze. Pewnie i tak odesle mnie z kwitkiem bo za wczesnie.

reklama
Jutro zadzwonię i sie umowie zeby miec srodowy wynik jeszcze. Pewnie i tak odesle mnie z kwitkiem bo za wczesnie.
Wiesz skoro w poprzedniej ciąży miałaś z tym problemy, to teraz tym bardziej powinien Ciebie od razu przyjąć i przepisać leki. No i druga sprawa taka, że już masz tego objawy. Ja w zeszły poniedziałek byłam od razu u ginekologa i miałam i badanie krwi i usg ale to ze względu na poronienie które przeszłam dwa miesiące temu. No i w piątek mam kolejną wizytę bo za to mam cyste i trzeba Ją kontrolować. Mówię wam jak nie urok to sra.....[emoji21]

Do góry