AnetaManiak
Fanka BB :)
MOJE 2.5cm szczęścia!!!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
może organizm wiedział co robi, bo dość długo męczyło mnie przeziębienieJak masz ochote na cebule to jedz na potege!cebula to naturalny antybiotyk i jak bedziesz ja jadla czesto to zadne infekcje tak powszechne w ciazy Cie nie dopadna ,) no i na zabki zdrowe
![]()
Witamy nową marcową mamęWitam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszkoMoja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.
Mój termin to 7 marzec
Życzę Wam Drogie Panie żeby było wszystko w porządku!
Zaczynam pomału się interesować głównie kwestią szczepienia niemowlęcia zaraz po urodzeniu. Jakoś jestem przeciwna. A co Wy o tym sądzicie?
Pozdrawiam!
Ewelina
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszkoMoja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.
Mój termin to 7 marzec
Zaczynam pomału się interesować głównie kwestią szczepienia niemowlęcia zaraz po urodzeniu. Jakoś jestem przeciwna. A co Wy o tym sądzicie?
Pozdrawiam!
Ewelina
Ale piękne zdjęcie
Piękne 2,5 cm szczęścia![]()
MOJE 2.5cm szczęścia!!!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy! Nazywam się Ewelina i jestem pierwszy raz w ciąży. To 7 tydzień. Jak niektóre z Was pisały to dziwne uczucie jakby to nie o mnie chodziło mimo że już widziałam bijące serduszkoMoja pierwsze wizyta nie była do końca bezproblemowa okazało się ze mam krwiaka i muszę brać luteine. Lekarz uspokoił że to częste na początku ciąży podobno co 4-5 kobiecie się przytrafia. Wierzę, że się wchłonie. Nie mam żadnych plamień. Jestem dobrej myśli.
Mój termin to 7 marzec
Pozdrawiam!
Ewelina
Ja wszystkie dzieci szczepilam i chyba tez będęjeszcze się w sumie tym nie interesowałam, ale póki co jednak jestem za szczepieniami.