reklama
Dziewczyna82
Fanka BB :)
SuperJestem juz po wizycie serduszko jest, pięknie bilo
Dzidzia ma 1.46 cm
Wg. Om jestem 7t2d
Wg usg. 7t6d
Termin porodu 06.03 choc stwierdzil ze jak będzie wszystko ok to moge probowac sn, a jak nie to cc i to zapewne w koncowce lutego mam nadxieje, ze wszystko bedzie dobrze
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ketsurui
Super wiadomościJestem juz po wizycie serduszko jest, pięknie bilo
Dzidzia ma 1.46 cm
Wg. Om jestem 7t2d
Wg usg. 7t6d
Termin porodu 06.03 choc stwierdzil ze jak będzie wszystko ok to moge probowac sn, a jak nie to cc i to zapewne w koncowce lutego mam nadxieje, ze wszystko bedzie dobrze
trele-morele
Moderatorka
Same wspaniałe wiadomości, gratuluje wszystkim i witam nowe Mamuśki ;D
Dobrze wiedzieć że prowadzisz pensjonat. Ja lubię zakopane ale nie w czerwcu, lipcu czy sierpniu. Za dużo ludzi. Byliśmy w maju na 4 dni ale w tygodniu i było okTrzymamy kciuki! Daj koniecznie znać jak bedziesz po wizycie.
U mnie nie ma mowy o l4 prowadzimy z mężem pensjonat. Do tej pory głównie ja sprzątałam, ale teraz staram się oszczedzać. Kupiłam bio płyn do mycia wc i tylko korzystam z wody z octem i olejkiem zapachowym. Ginekolog odradził preparatów z chlorem. Staram się znaleźć na stałe Panią do pomocy, ale tu w Zakopane cholernie o to ciężko.
A pytania do ginekologa hmm szczerze nie wiem. Choć pierwsze o co pewnie zapytam 11 sierpnia będąc na usg to co z tym krwiakiem
Teraz we wrześniu chcemy jechać, może załatwimy nocleg u Was
Podaj nazwę pensjonatu
Bananowiec
Zaangażowana w BB
@andzelika87 ciesze się ze wszystko dobrze
Ja z kawą nie mam problemu, bo w ogóle jej nie lubie
Przed chwilą wróciłam z zakupów i tak mnie zaczął boleć brzuch ze nie moge się ruszyć. To pewnie efekt zmęczenia
Przed chwilą wróciłam z zakupów i tak mnie zaczął boleć brzuch ze nie moge się ruszyć. To pewnie efekt zmęczenia
Ewarut
Połóż się i odpocznij tak będzie najlepiej... [emoji8] [emoji8] [emoji8]@andzelika87 ciesze się ze wszystko dobrze
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lido
Zaangażowana w BB
Co do picia wody to w pracy pilnujemy się nawzajem. Takie nasze minimum to 1,5 litraU mnie pada deszcz,zrobiło się jeszcze bardziej sennie.
Ile wypijacie wody lub soków? Bo ja już dziś kończę 2 butelkę wody 1.5l
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak w ogóle to bardzo dziwne jest, że wypić litr wina jest sto razy łatwiej niż litr wody
furciaczek
Andzelika87 super wieści
Ja kawę uwielbiam, pije teraz dwie dziennie tylko i jakoś daje radę.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kawę uwielbiam, pije teraz dwie dziennie tylko i jakoś daje radę.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ketsurui
Haha, coś w tym jest [emoji23] ja mam wodowstręt i zmuszam się do picia [emoji6]Co do picia wody to w pracy pilnujemy się nawzajem. Takie nasze minimum to 1,5 litra
A tak w ogóle to bardzo dziwne jest, że wypić litr wina jest sto razy łatwiej niż litr wody
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom