Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale z bety dowiesz się który tydzień maszNo ale mi da beta jak Ja widziałam pęcherzyk . Teraz tylko czy obumarł czy nie.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Idź na usg....na tak wczesnym etapie ciąży rozwój pęcherzyka jest różny ponieważ nie wiadomo dokładnie kiedy miałaś owulację...Powiedział że to szybko rośnie. I będzie widać
To jeśli Ci powiedział że szpital to tym bardziej potwierdzisz to u innego lekarza albo zaprzeczysz. Lepiej wydać te 150zl na wizytę ale zbadać się u dwóch lekarzy!Powiedział że jeśli nic nie urośnie to szpital.... I chyba chciał mi powiedzieć że skrobanka tak?
To druga wizyta. W karcie po poprzedniej ma zapisane , że wczesne stadium ciąży@Ewarut ale to twoja pierwsza wizyta byla, aten od razu wychodzi z zalozenia, ze slabo przyrasta czy tam obumiera. No jakaś paranoja. Na podstawe usg taktylko stwierdzil?
Na pierwszą wizyte poszlas chyba dwa dni po tescie z tego co widzialam. Poczekaj spokojnie.To druga wizyta. W karcie po poprzedniej ma zapisane , że wczesne stadium ciąży