Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie wszystko dobrze i zobaczysz że będziesz kwietnióweczką. Ale i tak Cię nie oddamy do nichNie ma u mnie laboratorium całodobowego. Jutro rano zrobię betę .
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A Ja nie zamierzam się stąd ruszać nigdzie. Przecież za 9 mc będzie Adaś albo Karolinka [emoji16]Będzie wszystko dobrze i zobaczysz że będziesz kwietnióweczką. Ale i tak Cię nie oddamy do nich![]()
Ja tam mu wierzę. Każdy ma inne zdanie. Jeszcze nigdy się nie pomylił. Ale leczył nas na bezpłodnośćI to jest właśnie zosik. Byłam u niego na pierwszej wizycie bo mój lekarz był na urlopie. Dzwoniłam do niego i pytam czy mam przyjść na 1 usg podałam mu datę ostatniej miesiączki i mówił by przyjść i niepotrzebnie bo też była wczesna .Ale kasę skasował i kazał przyjść za 10 dni. Kiedy rejestrowalam się do swojego lekarza to wspomniałam mu ze inny lekarz kazał przyjść za 10 dni a on powiedział przez telefon ze za wcześnie by przychodzić za 10 dni i zapisał mnie na za 2 tygodnie i to było wczoraj i dopiero ładnie biło serducho i było wszytko widać.Zosik niepotrzebnie stresuje i umawia do siebie mega często by kasę trzepać. Takie moje skromne zdanie
Jeśli lekarz jest w porządku to w czwartek @Ewarut nie powinna zapłacić za ponowną wizytę tym bardziej że tydzień temu była. A jeśli zależy mu tylko na kasie i skasuje normalnie to ja osobiście bym do niego nie wróciła....I to jest właśnie zosik. Byłam u niego na pierwszej wizycie bo mój lekarz był na urlopie. Dzwoniłam do niego i pytam czy mam przyjść na 1 usg podałam mu datę ostatniej miesiączki i mówił by przyjść i niepotrzebnie bo też była wczesna .Ale kasę skasował i kazał przyjść za 10 dni. Kiedy rejestrowalam się do swojego lekarza to wspomniałam mu ze inny lekarz kazał przyjść za 10 dni a on powiedział przez telefon ze za wcześnie by przychodzić za 10 dni i zapisał mnie na za 2 tygodnie i to było wczoraj i dopiero ładnie biło serducho i było wszytko widać.Zosik niepotrzebnie stresuje i umawia do siebie mega często by kasę trzepać. Takie moje skromne zdanie