tak dostalam i mam juz dostep na na grupe zamknietaLidia dostalas link od moderatora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak dostalam i mam juz dostep na na grupe zamknietaLidia dostalas link od moderatora?
widze ze Ty tez tam juz jestestak dostalam i mam juz dostep na na grupe zamknieta![]()
Hej dołączam i ja.Mam jeszcze jedno pytanko w ktorym tygodniu mialyscie badania prenatalne? Jestem w 12 tygodniu a 14 wrzesnia mam dopiero badanie ? Nie za pozno?
Mam jeszcze jedno pytanko w ktorym tygodniu mialyscie badania prenatalne? Jestem w 12 tygodniu a 14 wrzesnia mam dopiero badanie ? Nie za pozno?
Ja też już nie mogę się doczekać podglądania. Tym bardziej, że ostatnia wizyta była 10 sierpnia....Z tego co wyczytalam na wujku google to faktycznie miedzy 11 a 14 tyg. [emoji14] nie potrzebna panikaale chcialabym juz zobaczyc malenstwo i stad ta nie cierpliwosc
![]()
Auslanderka daj znac jak przebiegalo badanie i czy dlugo bo niektore mamusie to ponad godzinke. To rowniez moja pierwsza ciaza . troche szybko ale i tak ciesze sie nie do opisania
Jak policzyłam 14 wrześnie skończysz dokładnie 14 tydzień . Nie jestem lekarzem więc nie wiem czy 2 dni coś znaczą , ale ogólnie mówi się , że do końca 13-go tygodnia , chociaż jeśli np wg USG dzidzia jest młodsza niż wynikałoby to z miesiączki to akurat 14 września data idealnaCzesc dziewczyny w koncu sie zalogowalam. Czytalam wasze posty od jakiegos czasu az w koncu zdecydowalam sie do Was dolaczyc. Mam termin na 15 marca dzisiaj jest moj 12t1d czuje sie bardzo dobrze od poczatku ciąży nie mialam w sumie żadnych dolegliwości prócz ciaglego spania pobilam rekord i spalam 30g z przerwami na amciu i siusiuna cale szczescie przeszlo. 14 wrzesnia mam badania prenatalne i pytanie do was na czym te badanie polega ? Bo z tego co czytam z naszego forum jest do dlugie badanie i pytanie czy badanie jest dopochwowo czy juz nie ?
![]()