Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie a ja mam problem z szyjka , wiec zbieram się i podjadę.
Ale nawet stały ból to skurcze? Mnie tak boli już długo i to nie trwa kilka minut a np. pół dnia czuje dyskomfort... To też można określić jako skurcze?
Hej! Widze ze otwarta grupa marcowych niezle dzialaDziewczyny a pochwalcie się jakie imiona wybrałyście .
I czy tylko jedno imię czy dwa ?
Jezeli nie czujesz bolu jak na okres..i nie boli Cie krzyż przy bolu.Mi bardzo twardnieje brzuch w nocy i mam wrażenie ze co chwile muszę zmieniać pozycje spania - oszaleć można - czy to są te przepowiadające? To moja pierwsza ciąża i mam wrażenie ze nie ogarniama w którym tygodniu jesteś?
![]()
Pajace sa fajne..ale dzidzia jeszcze ma.podkurczone nóżki i ciężko ubrać..ja biore..zestawy hm body i spodenkiDziewczyny, a jakie ubranka dla dziecka bierzecie do szpitala? Zgodnie z lista z mojego szpitala mam wziąć m.in. 3 pajace i 3 koszulki (pod te pajace) ale w rozmiarze 56 mam tego mało wiec uznałam ze wezmę bodziaki i tez powinno być ok![]()
Zgaga potrafi uprzykrzyc wszystkoSame uroki, ja już z chęcią bym urodziła.... U mnie czasem pobolewa, czasem mocno kłuje w okolicy jajników, często cały brzuch twardnieje, chodzę jak pingwin, ciągle mam zgage i te mega wachania nastroju, bardzo płaczliwa się zrobiłam...