annika1801
zainteresowana
Mały to istna pijawka a mi marzy się pół godz. snu
Gratulacje, najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło
Gratulacje fajnie że jesteś już po, teraz będzie z górki tym bardziej że to 3 dziecko więc ogarniasz pewnie całkiem nieźleMały to istna pijawka a mi marzy się pół godz. snu
U mnie 37 tc wg om, wg usg trochę więcej. Brzuch twardy jak skała. Wysoko. Od kilku dni boli mnie na górze (czuje jakby kłucie szpilkami ) ruchliwość dziecko znacznie mniejsza.Który już macie tydzień i jak się czujecie? Ja 37 i 2 wg okresu, a 38 od jutra wg USG. Zauważyłam, że lżej mi się oddycha, rzadko mam zgagę ale za to często biegam do toalety. Przed snem Mały tak strasznie wierci się główką w dole, że wczoraj miałam uczucie strasznego kłucia i parcia i byłam w toalecie z 5 razy. Naprawdę obawiałam się, że urodzę. Dziś z kolei zemdliło mnie po herbacie i miałam kłucia w podbrzuszu i plecach. Brzuch bardzo często twardnieje. Czop nie odchodzi, ale wydzieliny jest dużo. Dodam jeszcze, że w pon byłam na USG. Prawie 2900 żywej wagi, łożysko III st, AFI 9cm i brak oznak rychłego porodu. A jak u Was? Macie podobnie?
Który już macie tydzień i jak się czujecie? Ja 37 i 2 wg okresu, a 38 od jutra wg USG. Zauważyłam, że lżej mi się oddycha, rzadko mam zgagę ale za to często biegam do toalety. Przed snem Mały tak strasznie wierci się główką w dole, że wczoraj miałam uczucie strasznego kłucia i parcia i byłam w toalecie z 5 razy. Naprawdę obawiałam się, że urodzę. Dziś z kolei zemdliło mnie po herbacie i miałam kłucia w podbrzuszu i plecach. Brzuch bardzo często twardnieje. Czop nie odchodzi, ale wydzieliny jest dużo. Dodam jeszcze, że w pon byłam na USG. Prawie 2900 żywej wagi, łożysko III st, AFI 9cm i brak oznak rychłego porodu. A jak u Was? Macie podobnie?