reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny zróbcie coś żeby już przeskoczylo do tego 12 tygodnia i żeby był spokój. Mi tak wolno leci jakoś że nie wiem czemu ;(
f2w3gov37znp1hsr.png
Najgorszej.. nic nie widać, nic nie czuć i ciągle zastanawianie się czy wszystko ok.. i jeszcze tyle czekać na 1 wizytę u gina ..

Najgorszej.. nic nie widać, nic nie czuć i ciągle zastanawianie się czy wszystko ok.. i jeszcze tyle czekać na 1 wizytę u gina ..
Ja mam w domu detektor tętna płodu.. Nie pamiętam od którego tygodnia go używałam w ciazy z Jaskiem ale teraz też go mam zamiar używać raz dziennie. To mi przynosiło trochę ukojenia, bo wiedziałam że ten Maluch w środku mnie ma się dobrze.

Ja mam w domu detektor tętna płodu.. Nie pamiętam od którego tygodnia go używałam w ciazy z Jaskiem ale teraz też go mam zamiar używać raz dziennie. To mi przynosiło trochę ukojenia, bo wiedziałam że ten Maluch w środku mnie ma się dobrze.
Ja się boję,że bym nie odeszła od tego detektora.. zwłaszcza jak w poprzedniej ciąży w 41 TC bym straciła synka właśnie przed brak tętna.

Ja przez was, jeżeli mi nie da jutro położna skierowania na usg w 8tyg pójdę sama prywatnie, bo nie wytrzymam do 12 tyg... 700zl... Ale pieniadze nie są ważne tylko zdrowie
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry