Agunia1401
Moderator
Tak to jest takie minimum tu w Norwegii, a jak nie to czekasz do pierwszego usg do 17tyg, oni ciąże uważają za utrzymana od 18 tyg, chyba że poronilas wcześniej to Cie wyślą, så jakieś sporadyczne przypadki....700 zł za usg? :O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to jest takie minimum tu w Norwegii, a jak nie to czekasz do pierwszego usg do 17tyg, oni ciąże uważają za utrzymana od 18 tyg, chyba że poronilas wcześniej to Cie wyślą, så jakieś sporadyczne przypadki....700 zł za usg? :O
Tak, ale nie wiem czy mogę lecieć do Polski... Nie wiadomo co z ciąża... Czy nie jest zagrożona ani nic, w moim przypadku na jedno sam dojazd na lotnisko z 400zl by mnie wyszedł, loty så tanie za 100zl, ale zależy gdzie mieszkasz ;(Nie wiem czy lepiej finansowo byś nie wyszła przylatując do Polski na samo USG![]()
Tak i nie masz gwarancji że jest ok, tu lekarze nie są zbyt i I fachowcami, oczywiście zdarzają się wybitne jednostki ale wiekszosc Paracetem Cie leczy.Kiedyś jeździłam w wakacje do Norwegii malować domy. To były piękne studenckie czasy....
No i za którymś razem przewiało mi ucho i poszło w ząb. Bolało okropnie, a jeszcze bardziej jak zobaczyłam rachunek za leczenie. Haha. Już nie pamiętam dokładnie, ale myślę, że około 1000 PLN mniej przywiozłam![]()
Dokładnie. ..tez zwariuje do pierwszej wizyty. Tez juz bym chciała wiedzieć co i jakNajgorszej.. nic nie widać, nic nie czuć i ciągle zastanawianie się czy wszystko ok.. i jeszcze tyle czekać na 1 wizytę u gina ..
Też mam , tylko muszę znaleźćJa mam w domu detektor tętna płodu.. Nie pamiętam od którego tygodnia go używałam w ciazy z Jaskiem ale teraz też go mam zamiar używać raz dziennie. To mi przynosiło trochę ukojenia, bo wiedziałam że ten Maluch w środku mnie ma się dobrze.
Tak , możliwe ze właśnie badania wyszły nie tak .Ja ma Luteinę 2x dziennie 1 tabletkę 50 mg.
A takie zalecenia dostałas po badaniu progesteronu?