Agunia1401
Moderator
Nie, ale wczoraj np jak zobaczyłam że został mi ostatni kęs Mozarella to wiedziałam że jak wezmę ją do buzi to ja zwrócęMacie jakieś smaki?![]()
Dziewczyny a jak z tą kawa? Wiem że kofeinę trzeba ograniczać, nie pojęcie wogole?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, ale wczoraj np jak zobaczyłam że został mi ostatni kęs Mozarella to wiedziałam że jak wezmę ją do buzi to ja zwrócęMacie jakieś smaki?![]()
Ja narazie nie pije chociaż kusi mnie megaNie, ale wczoraj np jak zobaczyłam że został mi ostatni kęs Mozarella to wiedziałam że jak wezmę ją do buzi to ja zwrócę
Dziewczyny a jak z tą kawa? Wiem że kofeinę trzeba ograniczać, nie pojęcie wogole?
My przygarnęlismy pieska jak młodsza córka miała nie cały rok. Zdarzało się na początku, że biegałam kilka razy dziennie z 2giego pietra pod jedna pacha piesek, pod drugą córka. Musiało to wyglądać komicznie, ale sunia szybko zalapała skianie na dworzu. I skończylo sie na 3 wyjsciach dziennie. A teraz jest juz z nami 3 lata i nie wiem kiedy to zleciało. A do tego córka ją uwielbia.Powiem Ci ze ja zanim sie dowiedzialam teraz ze jestem w ciazy zdecydowałam się przygarnąć pieska i kurcze powoli mnie to przerasta a za chwile dziecko więc Ciebie to naprawdę podziwiamAle no jak powiedziałam A to trzeba powiedzieć też B
![]()
Ja mam buldoga francuskiego który na 5 lat jest już wychowany ale to bardzo uparte psyMy przygarnęlismy pieska jak młodsza córka miała nie cały rok. Zdarzało się na początku, że biegałam kilka razy dziennie z 2giego pietra pod jedna pacha piesek, pod drugą córka. Musiało to wyglądać komicznie, ale sunia szybko zalapała skianie na dworzu. I skończylo sie na 3 wyjsciach dziennie. A teraz jest juz z nami 3 lata i nie wiem kiedy to zleciało. A do tego córka ją uwielbia.
U nas na osiedlu ostatnio sporo buldogów francuskich, mnie zauroczyły one. Ale mówię sobie, że troje dzieci i dwa pieski to już ciut za dużo[emoji23][emoji1787][emoji23]Ja mam buldoga francuskiego który na 5 lat jest już wychowany ale to bardzo uparte psyMam właśnie nadzieję że dziecko złapie z nia więź
![]()
U nas na osiedlu ostatnio sporo buldogów francuskich, mnie zauroczyły one. Ale mówię sobie, że troje dzieci i dwa pieski to już ciut za dużo[emoji23][emoji1787][emoji23]
Na pewno bedzie dobrze, moja młodsza to tak pokochała pieski, że każdego by przygarneła. No cóż chyba trochę wariatka po mamusi[emoji13]
Nie, ale wczoraj np jak zobaczyłam że został mi ostatni kęs Mozarella to wiedziałam że jak wezmę ją do buzi to ja zwrócę