Mała.czarna
Fanka BB :)
A jak dziś u Was? Jak się czujecie? Ja zaczynam kurcze czuć lekki ucisk przy spodniach które normalnie są super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe no ponoć potrafią się powiększyć o kilka rozmiarówMi dzisiaj piersi pulsują. Śmieszne wrażenie, dopóki się nie poruszę... Wtedy przestaje być śmiesznie![]()
Ładnie idzieMam dzisiaj betę 1317, w zeszły czwartek miałam 40,91. Zobaczymy jak w poniedziałek.
Mam dzisiaj betę 1317, w zeszły czwartek miałam 40,91. Zobaczymy jak w poniedziałek.
Ooo to ja tak mam tylko jeszcze bolą mnie od góry że nie mogę spać na brzuchu.Ja tez mam dziś brzuch taki nabity i boli trochę a piersi po bokach czuje
Ja ledwo w pracy oddycham przez moje spodnie,które są już duuuuzo za małe. Dzisiaj albo jutro idę do h&m kupić spodnie ciążowe. Pamiętam jakie one były wygodneA jak dziś u Was? Jak się czujecie? Ja zaczynam kurcze czuć lekki ucisk przy spodniach które normalnie są super
Dobrze ,że nie wyrzuciłam moich staników z poprzedniej ciąży. Dużo za nie dałam i szkoda było więc jak znalazł zaraz będą pasowaćHehe no ponoć potrafią się powiększyć o kilka rozmiarów![]()