SuperTen tylko czarny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SuperTen tylko czarny.
Ja idę 31go lipca na druga wizytęJa tam samo... Juz się zaczęłam zastanawiać czy mój gin jest kompetentny. Kazał przyjść najwcześniej w 9 tygodniu i tyle. Wizytę mam na 31 lipca.
Kochana spokojnie nie tylko ty jedna...ja mam pierwszą wizytę 19 lipca . Umieram z ciekawościJa nawet bety nie miałam usg mam 23 lipca chyba umrę z tego czekaniaale musi być ok
o będzie
![]()
![]()
Ja też [emoji16] czekam do upragnionego 12 tc i szaleje [emoji1787]Ja już się nie mogę doczekać pierwszych zakupówa później będziemy narzekać jak będziemy wstawać nocami jak to było dobrze w ciąży
![]()
HormonyDziewczyny u mnie dzisiaj 2 dzień 6 tygodnia i zaczęly sie mocne mdłości i wymioty...pocieszam sie ze to oznaka ze bobas rośnie i to dobry znak.
Dodatkowo nachodzą mnie myśli ze nie dam rady z niemowlakiem i sobie nie poradzimydziwi mnie to bo ciąża jest bardzo chciana i planowana... tez was nachodzą takie mysli?