reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny wakacji nam trzeba, bo jak się siedzi w domu lub w pracy mamy czas się zamartwiac a tak to wakacje zwiedzanie i plaża i nie ma czasu na myślenie a zrelaksowana mama to szczęśliwy dzidziuś ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

Oj żebyś wiedziała. A tu jeszcze 3tyg trzeba czekać :/ ale za 1,5tyg wizyta!:)

reklama
Ja się trochę denerwuje żeby stres nie zaszkodził fasolce, bo w środę mam egzamin praktyczny na prawko i nie pytajcie jak mnie to stresuje, o niczym innym nie myśle.. a jeszcze jak będę musiała kilka podejść mieć to będzie masakra
Spokojnie, fasolce nic się nie stanie ;) zwłaszcza,że egzamin najbardziej stresuje do jego rozpoczęcia. Jak już wsiądziesz to będzie lepiej :) ja miałam niestety wiele stresów w 1 ciąży.. sytuacja w rodzinie, rozpoczęcie studiów.

Witam i ja . Ja w ten piątek będę miała pierwsze usg...niby ma to być 7tc5d. Więcej musi być sytuacja klarowne. Martwię się bo ha nie mam objawów ciąży . Czuje się normalnie

Witam nowe mamusie.

Za 1,5 tyg też urlopuje nad morzem.

Mala czarna powodzenia jutro

reklama
Witam i ja . Ja w ten piątek będę miała pierwsze usg...niby ma to być 7tc5d. Więcej musi być sytuacja klarowne. Martwię się bo ha nie mam objawów ciąży . Czuje się normalnie

Witam nowe mamusie.

Za 1,5 tyg też urlopuje nad morzem.

Mala czarna powodzenia jutro

Hej, no to nie jesteś sama bo ja też narzekam na brak objawów… O ile w ogóle można na to narzekać.
Znając życie, w piątek zobaczysz serce jak dzwon wyjdziesz z uśmiechem także głowa do góry.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry