Agunia1401
Moderator
Będzie dobrze trzymamy kciukiTrzymam kciuki![]()
![]()
ja dzisiaj wizytuje o 19.40.. umre ze stresu, dzisiaj to juz jestem klebkiem nerwow. Rano zrobilam drugi raz bete i progesteron. trzymajcie kciuki dziewczyny.. tak sie stresuje...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze trzymamy kciukiTrzymam kciuki![]()
![]()
ja dzisiaj wizytuje o 19.40.. umre ze stresu, dzisiaj to juz jestem klebkiem nerwow. Rano zrobilam drugi raz bete i progesteron. trzymajcie kciuki dziewczyny.. tak sie stresuje...
Kciuki [emoji110][emoji110] napewno będzie dobrze [emoji6]Trzymam kciuki![]()
![]()
Ja miałam 5mm w 4+6, w 5+6 mi nie mierzył ale na oko tak z 1cm bo ciałko żółte wtedy 5mm.A ja mam jeszcze jedna watpliwosc. Jaki mieliscie rozmiar GS na USG? Mi w 4+6 wyszlo 1.5 cm. Poczytalam I 15mm chyba powinno byc w 10tyg a nie 5...
Ja mam dokladnie ten sam problem, 17 sierpnia mam wesele i bede w 11 tygodniuDziewczyny a tak z innej strony idę na wesele 17 sierpnia to będzie 12 tydzień, myślicie że zakamufluje taka sukienka delikatnie? I mam nadzieję że się się zamieszczę wezmę L... Bo w dzień spoko ale wievzorem zaczyna mi brzuch rosnąć... I moga być dogadywania tym bardziej że nie będę pić.
Moim zdaniem tak.Mimo ze jest dosc obcisla,duzo dzieje sie w okolicach brzuszka I te plisy powinny kamuflowac albo chociaz odwracac uwageDziewczyny a tak z innej strony idę na wesele 17 sierpnia to będzie 12 tydzień, myślicie że zakamufluje taka sukienka delikatnie? I mam nadzieję że się się zamieszczę wezmę L... Bo w dzień spoko ale wievzorem zaczyna mi brzuch rosnąć... I moga być dogadywania tym bardziej że nie będę pić.
Odwazna sukienkaDziewczyny a tak z innej strony idę na wesele 17 sierpnia to będzie 12 tydzień, myślicie że zakamufluje taka sukienka delikatnie? I mam nadzieję że się się zamieszczę wezmę L... Bo w dzień spoko ale wievzorem zaczyna mi brzuch rosnąć... I moga być dogadywania tym bardziej że nie będę pić.
Tak strzeliłam z tym 8 kgWstrzymuje się do kupna, zamówię przed samym weselem, staraszmie mi się podoba, zobaczymy, nie strasz ie że można przytyć 8kg w 12 tygodniu? Ja przez to mysle o sukience żeby cały czas nie myśleć czy z fasolka wszystko ok, dziaj będę szukać zdj do wywołania wievzorem, byle się czymś zająć.