sandawilla
Fanka BB :)
Kinderka 27 ja też wyjeżdżam w okolice jastrzębiej góry.
Dmalw oczywiście ze będziemy trzymać kciuki
Dmalw oczywiście ze będziemy trzymać kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciezko mi okreslic nie ciagle ale pobolewaBoje sie troche ale czuje jakby miesnie ciagnely I zoladek boli :/
Już się doczekać nie mogę tego wyjazdu może trochę zajmę głowę bo tu ciagle myśle o ciąży
U mnie była późno Owulacja. Jakoś jestem spokojna w tej ciąży:-)Kurczę i nie widać nawet pęcherzyka? Ja betę w 24 dc miałam 26. Dziś mam 5+1 czekam na usg właśnie pod gabinetem i aż się boje skoro u Ciebie tez tak szybko wszystko a nic nie widać
U mnie była późno Owulacja. Jakoś jestem spokojna w tej ciąży:-)
Jak mięśnie ciągną to typowy objaw z rozrastastania macicy, jeżeli tak powiesz lekarzowi to to Co powie takie bóle miałam od początku, dzisiaj miałam inne klocie jestem tym zaniepokojona ale teraz leżę i 2 dni praktycznie będę leżeć wiec zobaczymy jak się będę czuć.Ciezko mi okreslic nie ciagle ale pobolewaBoje sie troche ale czuje jakby miesnie ciagnely I zoladek boli :/
A co jadlas? Teraz łatwiej o zatrucie, ja mam straszne PROBLEMY z zloladkiem więc uważam jak mogę... Najgorzej z świeżymi owocami jak nie umyje sz...Tak wlasnie Myslalam :/ nawet bardziej to zoladek jest niz podbrzusze