Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co to był za wózek?Ja tez miałam 3w1 sprzedałam bo spacerówka byla fatalna
Ja też nie mam żadnych objaw. Piersi bolaly mnie tylko na samym poczatku co sklonilo mnie do zrobienia testu. A teraz nic a nic.Tak czytam i się załamuje.
Macie takie zmiany... bóle brzucha jak na @, bolące piersi/sutki ...
Ja mam mam zupełnie NIC.
Czy któraś z Was ma podobnie jak ja?
Dzisiaj pierwsz usg
5tc+2
Nie martw się na zapas, ja w drugiej ciązy nie mialam nawet mdłosci. Nic mnie nie bolało i było super, nawet na poczatku mnie na siusiu nie cisnelo, dopiero jak brzuch urosl[emoji23] a coreczka zdrowa i duża sie urodziła i cala ciaza byla bezproblemowa.Tak czytam i się załamuje.
Macie takie zmiany... bóle brzucha jak na @, bolące piersi/sutki ...
Ja mam mam zupełnie NIC.
Czy któraś z Was ma podobnie jak ja?
Dzisiaj pierwsz usg
5tc+2
A co to był za wózek?
Ja zdałam za 3 razemCzyli zostało mi jakies 7 miesięcy, bo tez nie wyobrażam sobie siebie z dwójka dzieci bez auta
Ja tez przegladam wozki a na urlopie meza pojedziemy do sklepu wybrac. Mialam 2 wybrane ale wczoraj pojawil sie 3a w sklepie jeszcze na 4 mama walk I co tu robic?
Moje typy:
Bugaboo fox
Joolz day 3
Mutsy icon
Cybex e-priam (Sklep namawial)[l
Ja teraz miałam xlandera i bardzo jestem zadowolona i tak się zastanawiam znowu nad nim ale bliżej końcówki zacznę jeździć po sklepach może coś mi wpadnie w oko
Kochana kiedy masz wizytę?No dokładnie. Mi dzisiaj tez mąż powiedział, Że muszę odpocząć od myślenia nad tym.