Pewnie to nic groźnego.. dobrze,że zaraz wizyta i się uspokoisz..Jezu. Poszłam do wc i mam wodniste brązowe plamienia.
Boże....(((((
Wizyta po 15.
Boje się strasznie bo wtedy nie miałam tego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie to nic groźnego.. dobrze,że zaraz wizyta i się uspokoisz..Jezu. Poszłam do wc i mam wodniste brązowe plamienia.
Boże....(((((
Wizyta po 15.
Jezu. Poszłam do wc i mam wodniste brązowe plamienia.
Boże....(((((
Wizyta po 15.
Trzymam mocno kciuki. Dobrze ze masz dziś wizytę!Jezu. Poszłam do wc i mam wodniste brązowe plamienia.
Boże....(((((
Wizyta po 15.
A co Wy na to żeby z czasem utworzyć taka grupę na fb? W poprzedniej ciąży przenieśliśmy się z innego.forum na FB i wiecie jak grupa odżyła?![]()
Dlatego napisałam "z czasem"Jestem za fb ale jeszcze za wcześnie poczekajmy może aż wszystko się u nas wyjaśni i zobaczymy kto będzie aktywny
Jestem za :-)A co Wy na to żeby z czasem utworzyć taka grupę na fb? W poprzedniej ciąży przenieśliśmy się z innego.forum na FB i wiecie jak grupa odżyła?![]()
Te plamienia sama wodzisz ze często się zdarzają i często nic nie oznaczają
Chyba @Kamsi tez miała plamiebiabi wszystko było Ok.
Najgorsze jest to że ja nie potrafię się uspokoić… Od kilku dni chodzę tak mocno zestresowana że nie potrafię opanować takiego wewnętrznego stresu. Od tego mam kołatania serca bo nie potrafię się wyciszyć. Zaczęłam pracę w nowym dziale i tam też troszkę się stresuje ale to wynika chyba z mojej natury. Nie umiem się ogarnąć