Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie było tak po poronieniu drugim z resztą lekarz który mi robił zabieg kazał mi przyjmować acard cały czas do zajścia w ciaze ale czy to pomoże tego nie wiem lekarze podobno zapisują acard wielu kobietawszystkie bierzenie ten Acard jak czytam. a na co on pomaga?
Ja tez idę na usg na początku sierpnia ale jeszcze nie umówiłam wizyty.
@Dmalw kiedy idziesz na kolejna wizytę?
Jak plamisz to może do lekarza powinnaś jeszcze iść? Co ten gin powiedział ze ile możesz mieć plamienia?
Ja jestem ! I Zastanwiam się jak to wyglada w praktyce z załatwianiem tego...a czy któraś z mam jest aktualnie na urlopie wychowawczym?
Idź skonsultuj to z innym lekarzem. Jeśli będzie podobnego zdania ,że wszystko ok to będziesz mogła się uspokoić i spokojniej czekać do kolejnej wizyty.Gin powiedział, ze plamienia to może być wynik implantacji (dla mnie nielogiczne bo beta była powyzej 1000) a plamienie implanatycjne wg mojej wiedzy wystepuje, miedzy owulacja, a terminem spodziewanej @.
Dziewczyny na forum, napisały mi, ze to moze byc ewekt"wżerania"się zarodka w macicę, ale ja jestem zielona.
Lekarz nic nie mówił o plamieniu. Powiedział, ze ono moze oznaczac wszystko, ale to pewnie plamienie implantacyjne .... :/
Powiedział, ze widok USG adekwatny do wyniku BETY i jak chce to moge na urlopie (nad morzem) zrobic usg aby zovaczyc co sie dzieje, ale ODPUŚCIŁAM i zrobię usg po powrocie z wakacji - na początku sierpnia.
![]()
Ale on robił mi usg i wszystko jest OK.Ja bym pewnie poszła wcześniej na usg gdybym tak plamila cały czas. Np na izbę czyś coś
Bo czytanie w necie to najgorsze co może być. Ja mam ciemnobrązowe, czasami takie grudki nawet. Krwiaka nie mam, dzidzia ok. Teraz biorę luteinę dopochwowo, wiec te tabletki wylatują rozpuszczone i podbrudzone, do tego jestem przeziębiona a i tak wierze, ze będzie dobrze! Dziewczyny musimy wszystkie myśleć pozytywnie i być dobrze nastawione i wierzyć!! Za dużo na tym forum obaw, strachu, negatywnego podejścia itp!! Niech się każda w sobie zbierze i przestawi! Proszę, kto da radę jak nie my kobiety?!?Już się naczytałam że puste jajo płodowe i cholera wie co jeszcze..
A jakiego koloru masz te plamienia? Wybacz że aż tak dokładnie wypytuje. Mnie nic nie boli przy tym
Niestety jest was więcej. Ja poroniłam ten w 9tyg, ale w marcu 2018 i dopiero teraz zaszłam w druga ciąże. Ale koniec tematów poronień itp!Czyli jesteśmy w 3musi być dobrze!