Anita1990
moderatorka
A mierzyłyście progestereon?
Sam wynik bety nic Ci nie powie bo ciaza Moze byc mlodsza niz wynika z OM u mnie w 1 ciazy roznica wynosila 3tyg! Sprawdz pojutrze przyrost bety to bedziesz wiedziala czy sie rozwija
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mierzyłyście progestereon?
Cholera dziewczyny, byłam w toalecie i pojawiło się trochę krwi, to 7 tydzień , ale ciąża jest młodsza, bo miałam późno owulacje..nie wiem co robić..
Mój lekarz już nie przyjmie, jak nic się nie zmieni to będę musiała na IP jechać..Zadzwoń do swoego lekarza jeśli masz taką możliwość, albo na IP (moim zdaniem)
Badalam progesteron na początku i był 19 Więc lekarz stwierdził że jest ok i nie muszę brać duphastonu.
Mnie również odpadły te dolegliwości wczoraj wieczorem aż siegnelam po nospe A co do mnie nie podobne bo nie lubię odrazu sięgać po lekiMnie dziś strasznie brzuch boli i odcinek krzyżowy [emoji52]
Mialam plamke krwi na papierze a lekarz na IP byl srednio sympatyczny I powiedzial ze lekarz powinien mnie uswiadomic ze to normalne. I chcial mnie polozyc do obserwacji ale chyba pielegniarka powiedziala ze w weekend I tak nic mi nir zrobia oprocz USG wiec sie wypisalam. Bardziej martwi mnie brak zarodka....Ty także masz plamienia?
Ja od wczoraj się z nimi borykam. Są bardzo skąpe ale ciemnobrunatne..
![]()
Mialam plamke krwi na papierze a lekarz na IP byl srednio sympatyczny I powiedzial ze lekarz powinien mnie uswiadomic ze to normalne. I chcial mnie polozyc do obserwacji ale chyba pielegniarka powiedziala ze w weekend I tak nic mi nir zrobia oprocz USG wiec sie wypisalam. Bardziej martwi mnie brak zarodka....
Ja obecnie wróciłam po macierzynskim w czerwcu do pracy i teraz taka niespodziankaa czy któraś z mam jest aktualnie na urlopie wychowawczym?