Tak bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.... tulam...W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Życzę Wam wszystkiego dobrego.
Mi znowu się nie udało...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.... tulam...W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Strasznie mi przykroW poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Mi podają aplikacje 21 - 24 marzec, a Tobie ? Kiedy idziesz do lekarza ?Ewidentnie widac, ze sie udaloKiedy mialas ostatnia miesiaczke? Ufff, w koncu nie bede ostatnia z terminem na koniec miesiaca
![]()
Najważniejsze że jest serduszkoJa juz po wizycie. Fasolka jest i pulsujace serduszko. Lekarz konowal nie potrafił powiedzieć nic więcej. Na następna wizytę jestem umówiona do innego. Mam nadzieję że normalnego.
Smutne to wszystko. Bardzo mi przykro. Trzymaj się.W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Ale pamiętaj że dalej jest 10% szansy. Nie można tracić nadziei. Z usg też wychodzi 7 tydz?Smutne to wszystko. Bardzo mi przykro. Trzymaj się.
Mi dzisiaj w szpitalu powiedzieli ze na 90% nic z tego i w piątek kolejny ostatni scan i decyzja co zrobić. Nie wiem czy przeżyje to po raz trzeci.
Z usg oni nie mierzą. Ale jak nie ma zarodka to dla nich nie może być 7 tydzień bo już w 6 oczekują serduszka. Ciałko żółte 3mm a pecherzyk ciążowy 14mm x 11mm. 2 tyg temu ciałko żółte 2mm a pecherzyk 5mm.Ale pamiętaj że dalej jest 10% szansy. Nie można tracić nadziei. Z usg też wychodzi 7 tydz?
Mi moja lekarka mówiła że jak jest ciałko żółte to zawsze jest zarodek. Tylko czasem trzeba poczekać. Jak możesz to czekaj!Z usg oni nie mierzą. Ale jak nie ma zarodka to dla nich nie może być 7 tydzień bo już w 6 oczekują serduszka. Ciałko żółte 3mm a pecherzyk ciążowy 14mm x 11mm. 2 tyg temu ciałko żółte 2mm a pecherzyk 5mm.
7tc5d ❤Najważniejsze że jest serduszkoktóry tydz?
![]()