reklama

Marcowe mamy 2020

Kochana nie martw sie,Ty masz.chociaz.cialko.zolte. u mnie ten lekarz wczoraj.na.izbie powiedzial.brak.zarodka . Na USG ktore mignelo mi w przelocie byla jedna wielka czarna plama. Mowil ile mialo GS ale zapomnialam,chyba 15mm. I w sumie tylko oprocz brak zarodka nie przygotowal.ze to zle. Ze powimiem byc juz I ze moze byc puste jajo plodowe. Dziwne to.wszystko...
UKmama a ktory Ty jestes tydzien?
Ja wczoraj byłam 6+6. Ale owulacja byla wcześniej więc powinnam nawet być 7+3. A Ty?

reklama
Cześć wszystkim, ja się szykuje do pracy... idziemy śpiewać na wesele, tylko nie mam pojęcia jak ja do 3 w nocy dam rady :( ale nic nie zrobię, muszę dać rady i tyle!
Piersi twarde sutki olbrzymie :/ bola w cholerę ale tłumacze sobie ze to dobrze. Brzuch pobolewa ale da się znieść ogólnie nie jest złe. Dalej się troche martwię ale powoli się uspokajam. Musi być dobrze, czemu miałoby nie być? Co nie?

Cześć wszystkim, ja się szykuje do pracy... idziemy śpiewać na wesele, tylko nie mam pojęcia jak ja do 3 w nocy dam rady :( ale nic nie zrobię, muszę dać rady i tyle!
Piersi twarde sutki olbrzymie :/ bola w cholerę ale tłumacze sobie ze to dobrze. Brzuch pobolewa ale da się znieść ogólnie nie jest złe. Dalej się troche martwię ale powoli się uspokajam. Musi być dobrze, czemu miałoby nie być? Co nie?
Podobno jak ma się mdłości to masz większe szanse na dotrzyma ie tak dzidiaj w artykule przeczytałam woec wrzuć na luz ;l że tak powiem I'm bardziej wymiotujesz tym lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry