Agunia1401
Moderator
Ja nie mogę ubierać spodni na gumce bo mi się wbijajTak ! Wystarczy ze coś zjem to nawet wciagnac nie dam rady. Hi hi. ..przyciasne się robią niektóre ubrania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mogę ubierać spodni na gumce bo mi się wbijajTak ! Wystarczy ze coś zjem to nawet wciagnac nie dam rady. Hi hi. ..przyciasne się robią niektóre ubrania
Ja Ci polecam z calego serca syrop od Ann Bee Cud malina witamina dziala cuda na przeziebienia i regularnie stosowany w ciazy minimalizuje ryzyko zoltaczki niemowlecej.Dziewczyny, martwi mnie mega to moje przeziębienie. Czy któras z Was, które maja już dzieci była przeziębiona w ciąży?
![]()
U nas wogole nie mierzą z usg jak nie ma zarodka. Bo mówią że pod koniec 6 tygodnia powinien być co najmniej zarodek a lepiej ze serduszko. Wiec ja nie wiem ile mam z usg. Ja próbuję wierzyć że jeszcze się uda bo jednak coś tam rosnie ten pecherzyk. Tobie też tego życzę. Może za tydzień będziemy się tu razem cieszyć?Ja wg OM mam 7+6 ale cykle mam nieregularne a wg pierwsze USG 6+3.
Przygotowuje sie na najgorsze,mam takie przeczucie. Ale juz dosc uzalania sie nad soba bo dziewczyny tu sie ciesza z [emoji738] a ja smęce...
Ja wizyte mam w poniedzialek od rana. A w nastepny poniedzialek wyjezdzam nad morze. Nie wiem jak przezyje ten wyjazd w niewiedzy.U nas wogole nie mierzą z usg jak nie ma zarodka. Bo mówią że pod koniec 6 tygodnia powinien być co najmniej zarodek a lepiej ze serduszko. Wiec ja nie wiem ile mam z usg. Ja próbuję wierzyć że jeszcze się uda bo jednak coś tam rosnie ten pecherzyk. Tobie też tego życzę. Może za tydzień będziemy się tu razem cieszyć?
A kiedy miałaś ostatnie usg? Ile czasu mienie od wtedy do jutra? Może jutro coś będzie? Ja jadę na wakacje za 3 tyg więc już będę wiedzieć ale nie wiem w jakim nastroju miną te wakacje.Ja wizyte mam w poniedzialek od rana. A w nastepny poniedzialek wyjezdzam nad morze. Nie wiem jak przezyje ten wyjazd w niewiedzy.
Mina 2 dni bo mialam wczoraj . Chcialabym poprostu zeby ten lekarz powiedzial wiecej bo wczoraj oprocz ,,pecherzyk umiejscowiony w jamie macicy, brak zarodka'' nie wiem nic. Zero wyjasnien czy to bardzo zle czy jednak jest nadzieja ... a Ty kiedy idziesz?A kiedy miałaś ostatnie usg? Ile czasu mienie od wtedy do jutra? Może jutro coś będzie? Ja jadę na wakacje za 3 tyg więc już będę wiedzieć ale nie wiem w jakim nastroju miną te wakacje.
W poniedziałek będziemy obie skakały z radości Ty pierwsza bo rano a ja o 20.30 wieczorem, damy radę będe się cały dzień pocieszać że Ty jesteś pierwsza i Tobie dobrze pokaże a później ja wieczorem zobaczyszMina 2 dni bo mialam wczoraj . Chcialabym poprostu zeby ten lekarz powiedzial wiecej bo wczoraj oprocz ,,pecherzyk umiejscowiony w jamie macicy, brak zarodka'' nie wiem nic. Zero wyjasnien czy to bardzo zle czy jednak jest nadzieja ... a Ty kiedy idziesz?
Wg OM tez mam 8+1 tylko to bedzie moje trzecie USG I ciagle nic. Nadzieja jest nikła ale jestW poniedziałek będziemy obie skakały z radości Ty pierwsza bo rano a ja o 20.30 wieczorem, damy radę będe się cały dzień pocieszać że Ty jesteś pierwsza i Tobie dobrze pokaże a później ja wieczorem zobaczyszja będę 8+1 a Ty według OM?
Będzie dobrze zobaczyszWg OM tez mam 8+1 tylko to bedzie moje trzecie USG I ciagle nic. Nadzieja jest nikła ale jestJuz sie nie dołuje
![]()
Będzie śmieszniej jak usłyszymy więcej niż jednoWg OM tez mam 8+1 tylko to bedzie moje trzecie USG I ciagle nic. Nadzieja jest nikła ale jestJuz sie nie dołuje
![]()