Mała.czarna
Fanka BB :)
Dlaczego nie powinno? Każdy robi jak uważa. Ja powiedziałam wszystkim. Wolę żeby wiedzieli niż mam słuchać potem przy udanej ciąży ( bo już jedna straciłam, ta też nie wygląda za dobrze) " ooo jak cudnie, pierwsza ciąża "...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego nie powinno? Każdy robi jak uważa. Ja powiedziałam wszystkim. Wolę żeby wiedzieli niż mam słuchać potem przy udanej ciąży ( bo już jedna straciłam, ta też nie wygląda za dobrze) " ooo jak cudnie, pierwsza ciąża "...
Przykre słyszeć coś takiego. Ja osobiście mam tak mocny charakter i ludzie na tyle mnie znają że ma głowe z takimi pytaniami mi nie wejdzieTo już Twoja sprawa, rodzinę moim zdaniem można odrazu po 1 usg, ja tylko dlatego nie powiedziałam żeby było osobiście, znajomych też wtedy poinformuję to będzie u mnie 12 tydzień, tak się u nas przyjęło że najwięcej poronien jest do 12 tygodnia i ludzie nie chcą mówić żeby później ktoś ewentualnie ran nie eozdrapywal, miałam znajoma z pracy co w 5 tygodniu już wszystkim powiedziała o niestety w 6 tyg poronila, przykrych sytuacji się omija, bo niekiedy ktoś wesprze a niekiedy ktoś powie to przez to że pallas papierosy przed ciąża i to jest przykre, na pewno dla niej było. W Norwegii kto kolwoek informuje o ciąży w 16 tygodniu, bo tu tak na serio jako ciąże traktują 16 tydzień.
ja praktycznie cały dzień śpięHej jak tam sobie radzicie w te upały? U mnie przyszedł ból głowy w poprzedniej ciąży miałam migreny [emoji51] strasznie szybko się już mecze chwile przejdę i już ciężko mi się oddycha masakra jakaś.
ja praktycznie cały dzień śpięnie mam siły na nic, nawet na jedzenie bo mnie mdli... Za to słodycze jadlabym tonami
![]()
@Anita1990 miała super propozycje na wózeknie pamiętam nazw
![]()
Ja osobiście zostawiam sobie takie rzeczy na koniec ciąży