Mała.czarna
Fanka BB :)
Dlaczego nie powinno? Każdy robi jak uważa. Ja powiedziałam wszystkim. Wolę żeby wiedzieli niż mam słuchać potem przy udanej ciąży ( bo już jedna straciłam, ta też nie wygląda za dobrze) " ooo jak cudnie, pierwsza ciąża "...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego nie powinno? Każdy robi jak uważa. Ja powiedziałam wszystkim. Wolę żeby wiedzieli niż mam słuchać potem przy udanej ciąży ( bo już jedna straciłam, ta też nie wygląda za dobrze) " ooo jak cudnie, pierwsza ciąża "...
Przykre słyszeć coś takiego. Ja osobiście mam tak mocny charakter i ludzie na tyle mnie znają że ma głowe z takimi pytaniami mi nie wejdzieTo już Twoja sprawa, rodzinę moim zdaniem można odrazu po 1 usg, ja tylko dlatego nie powiedziałam żeby było osobiście, znajomych też wtedy poinformuję to będzie u mnie 12 tydzień, tak się u nas przyjęło że najwięcej poronien jest do 12 tygodnia i ludzie nie chcą mówić żeby później ktoś ewentualnie ran nie eozdrapywal, miałam znajoma z pracy co w 5 tygodniu już wszystkim powiedziała o niestety w 6 tyg poronila, przykrych sytuacji się omija, bo niekiedy ktoś wesprze a niekiedy ktoś powie to przez to że pallas papierosy przed ciąża i to jest przykre, na pewno dla niej było. W Norwegii kto kolwoek informuje o ciąży w 16 tygodniu, bo tu tak na serio jako ciąże traktują 16 tydzień.
ja praktycznie cały dzień śpięHej jak tam sobie radzicie w te upały? U mnie przyszedł ból głowy w poprzedniej ciąży miałam migreny [emoji51] strasznie szybko się już mecze chwile przejdę i już ciężko mi się oddycha masakra jakaś.
ja praktycznie cały dzień śpięnie mam siły na nic, nawet na jedzenie bo mnie mdli... Za to słodycze jadlabym tonami
![]()
@Anita1990 miała super propozycje na wózeknie pamiętam nazw
![]()
Ja osobiście zostawiam sobie takie rzeczy na koniec ciąży