reklama

Marcowe mamy 2020

Dzień dobry kochane. Jak się czujecie? Ja wam powiem że ja od wczoraj mega Energia od 4 na nogach pranie gotowanie wycieczka.. Bóle ustaly już ogarnąłam podwórko przed blokiem haha za 6 dni kończymy wakacje i wracamy do Polski :)
Wow zazdroszczę! Ale w 4 tyg tez miałam tyle energi :) ja się dopiero rozbudzam, bo w nocy się budzę co chwile, to już nie takie spanie jak bez ciąży...

reklama
Wow zazdroszczę! Ale w 4 tyg tez miałam tyle energi :) ja się dopiero rozbudzam, bo w nocy się budzę co chwile, to już nie takie spanie jak bez ciąży...

Ja tak nie mogłam cały tydzień spać, a teraz to aż się da żyć po prostu :) Na nic nie mam ochoty tak mnie odrzucilo od jedzenia...

I całe szczęście te bóle w okolicach pępka ustaly :)

A połowę ubrań się nie mieszcze, dżinsy za obcisłe uciskaja brzuch odpadają mi i tak zostało troszkę ciała po pierwszej ciąży. Teraz ulubiony strój to getry i bluzka :) a co będzie dalej hahha

Witam, widzę tu tyle potrójnych mam, że aż się skuszę i dołącze mam już dwójkę chłopaków 5 i 7 lat. Tylko tp na koniec marca to nawet za wcześnie na wizytę
A poza tym trochę dziwne się czuje poza dwoma kreskami prawie żadnych objawów, w stosunku do dwóch poprzednich ciąż. Najgorsze że piersi prawie nie urosły za to odpadają mnie zawroty głowy i jakieś duszności jak za dużo wysiłku...

reklama
Witam, widzę tu tyle potrójnych mam, że aż się skuszę i dołącze mam już dwójkę chłopaków 5 i 7 lat. Tylko tp na koniec marca to nawet za wcześnie na wizytę
A poza tym trochę dziwne się czuje poza dwoma kreskami prawie żadnych objawów, w stosunku do dwóch poprzednich ciąż. Najgorsze że piersi prawie nie urosły za to odpadają mnie zawroty głowy i jakieś duszności jak za dużo wysiłku...

Ja właśnie zero objawów od wczoraj bóle zniknęły jestem pełna energi, aż się zaczęłam bać... A do wizyty jeszcze trochę jak bym poszła 6 sierpnia to gdzieś 6 tydzień wypadnie nie wiem czy nie za wcześnie boję się że zajde a tam nic nie będzie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry