Milii
Fanka BB :)
Za pierwszym razem też puste jajo płodowe?
Wczoraj miałam trochę wyżej lewej strony, a teraz w podbrzusze, każdy ruch czułam ale nic zobaczymy co lekarz dzisiaj powie.
Daj znać koniecznie czy ok wszystko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za pierwszym razem też puste jajo płodowe?
Wczoraj miałam trochę wyżej lewej strony, a teraz w podbrzusze, każdy ruch czułam ale nic zobaczymy co lekarz dzisiaj powie.
Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodoweJutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Niestety przez 9 miesięcy będziesz zawsze na coś czekać, no ale życzę Ci żeby Ci szybko dni zlecialy do tej wizyty w spokoju i w dobrym humorze
Bardzo mi przykroMoje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodoweJutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg
Z tym ze ja się nad sobą nie użalam, staram się znalesc pozytywne strony tego wszystkie. U mnie to też już drugi raz. Brałam dupston w każdej i niestety się nie udajeDomyślam się że teraz według ciebie jest wszystko bez sensu i że nic już nie będzie dobrze, ale może zrób badania i zobaczysz czy jest wszystko ok. Sama widziałaś ile dziewczyn jest po poronieniu to jest rzecznormalna która w przyrodzie występuje. Może jest wszystko ok a poprostu to był zbieg okoliczności. Tak jak mówię też 2 razy pod rząd poronilam, badania wychodziły u mnie i u męża ok. A teraz mam 3 dzieci i z 4 w drodze a w moim przypadku wystarczył sam duphaston, ale też nie wiem czy to dzięki temu bo progesteron w ciąży byl prawidłowy, a może te poronienia to był tylko błąd natury.
To super że jesteś pozytywnie nastawiona do całej sytuacji. Więc życzę żebyś szybko odnalazła odpowiedźZ tym ze ja się nad sobą nie użalam, staram się znalesc pozytywne strony tego wszystkie. U mnie to też już drugi raz. Brałam dupston w każdej i niestety się nie udaje![]()
Bardzo mi przykro, współczujęMoje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic
Nie usowaj się w forum, nie musisz czytać no może być ciężko, my jesteśmy tu do marca na pewno, jeżeli Ci się uda po drodze to czekamy na informacjeBardzo Wam dziękuję za wszystkie pozytywne słowa otuchyJesteście cudowne
Z lekarzem zostaje tym samym, ufam jej bardzo
Badania zaczynam zaraz jak wyjdę że szpitala
Buziaki dla wszystkich i ściskam mocno!! ❤