reklama

Marcowe mamy 2020

To chyba ja tymi plackami zaraziłam :D Biedaku, nie masz żadnego robota? ja w Thermomixie w 30sek placki robie. Dzisiaj mnie naszło na żurek z kiełbasa, właśnie mąż robi :D
Ja miałam wczoraj ;) jeszcze myślę o racuchach ;) nie w Norwegii nie mam ani robota ;) jeszcze kapusniak mi się marzy ale to pojutrze ;) albo zupa meksykańska z chorizo ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Mi od paru dni ochota na barszczyk czerwony , od mamy najlepszy ... muszę ja jakoś namowic, krupnik też bym zjadła i placki po wegiersku mniaaam [emoji847] ślinka cieknie, zaraz przejrze neta czy gdzieś w polskiej restauracji w okolicy mają w menu placki[emoji1787]

A koleżanka, która tez jest w ciąży, napisała, ze zjadła rogala i normalnie mama taka ochotę, ze nie moge Nie jadłam pare lat i marzy mi się taki świeży rogal z masłem... jutro z rana jadę szukać piekarni i rogali

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie bardzo długo starałam się z partnerem o dziecko. Zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywnie teraz czekam na wizytę u lekarza żeby potwierdzić ciaze. Tylko ja nie się nie cieszę że nam się udało boję się tego wszystkiego jak to będzie. Dodam że to nasza pierwsza ciąża

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry