Bedemama!
Moderator
W ktorym jestes tygodniu?Oby tak się właśnie stało bo to jest straszne że ja tak myślę że to za wcześnie że to nie ten moment że to już. Odwrotnie jest u narzeczonego bo bardzo się cieszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ktorym jestes tygodniu?Oby tak się właśnie stało bo to jest straszne że ja tak myślę że to za wcześnie że to nie ten moment że to już. Odwrotnie jest u narzeczonego bo bardzo się cieszy
Też się zastanawiam jak dam radę sobie z dwójką? Mąż mi bardzo pomaga ale wiadomo większość opieki będzie na mojej głowie. U nas będzie różnica 19 miesięcy więc dwa maluszki. Ale cieszę się bardzo że w miarę szybko się udało. Rocznikowo będzie różnica dwa lata więc idealnie :-)
Oj mam podobnie cieszę się z tego ogromnego cudu A za chwilę wielkie obawy jak to będzie gdy się już urodzi maluszek, czy Ja to ogarnę ( u nas różnica będzie 17 miesięcy rocznikowo też 2 lata) czy to napewno była dobra decyzja itp ohhh i jeszcze to że dopiero co miesiąc temu wróciłam z macierzyńskiego do pracy A już jestem w ciąży ahhhhTeż się zastanawiam jak dam radę sobie z dwójką? Mąż mi bardzo pomaga ale wiadomo większość opieki będzie na mojej głowie. U nas będzie różnica 19 miesięcy więc dwa maluszki. Ale cieszę się bardzo że w miarę szybko się udało. Rocznikowo będzie różnica dwa lata więc idealnie :-)
A powiec jak tam u Ciebie sytuacja też miałaś dziś wizytę czy straciłam już rachubę i coś pokrecilamZauważyliście że pod naszą grupą jest wątek kwietniowe mamy 2020? Czy tylko mi się tak dziwnie pokazuje jakby właśnie podgrupa naszej grupy?
Podlaczyly się do nas, będzie trzeba do Admina zgłosić.Też to zauwazylam [emoji6]A powiec jak tam u Ciebie sytuacja też miałaś dziś wizytę czy straciłam już rachubę i coś pokrecilam
Ja w ciaxy mam taką ochotę na współżycie ze nie mogę się powstrzymać, budzę męża w nocy. Nic się nie dzieje, nie mam zakazuA jak u Was że spaniem? Ja nie jestem w stanie się opanowaćśpię całymi dniami a w nocy nie pamiętam co się dzieje bo taki mam mocny sen.
A co do współżycia to lepiej się wstrzymać na chwilę bo orgazm to skurcze a lepiej dać narazie dzidziusiowi spokój niech się ułoży dobrze![]()
Czekam na wizytę u lekarza żeby się dowiedzieć co i jakW ktorym jestes tygodniu?