Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na udach piersiach i brzuchuEe to wy dziewczyny nie macie rozstępów nic,![]()
![]()
![]()
Ja mam femibaby, bo porównując z femibion to ten sam skład, femibion ma chyba też trochę mniej kwasu foliowego z tego co pamiętam . Nie wiem jak wygląda femibion 2 , i czy nie będę zmieniała w drugim trymestrze właśnie na ten ,muszę porównać później . Ale póki co polecam ci femibaby, ale witaminę D warto sumplementowac jeszcze osobnoNa internecie dm i rossmana takie znalazłam ale pójdę później może jeszcze coś znajdę
![]()
![]()
Ja mam femibaby, bo porównując z femibion to ten sam skład, femibion ma chyba też trochę mniej kwasu foliowego z tego co pamiętam . Nie wiem jak wygląda femibion 2 , i czy nie będę zmieniała w drugim trymestrze właśnie na ten ,muszę porównać później . Ale póki co polecam ci femibaby, ale witaminę D warto sumplementowac jeszcze osobno
Mam problem z wgraniem zdjęcia w poście przy edycji . Tu masz skład Zobacz załącznik 1001689
Kochane kiedy mija to ryzyko poronienia?? U mnie w rodzinie rodzice milczą ale czekaj do wizyty mówią że nie chcą zapeszac... Co myślicie??? Kiedy już mogę być spokojna że maluszkowi nic nie grozi?
![]()
![]()
Pierwsze niebezpieczeństwo po 12tc, potem już jest spokojniej ale do porodu wszystko jest możliwe.