malena164
Fanka BB :)
Oj nie tylko ty masz ochotę na piwko ja mam jeszcze gorzej bo bym i piwko wypila i papierosa do tego piwka [emoji25]... A tak to chodzę i myślę tylko co by zjeść
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam zachcianki non stop. Na kolacje jadlam kabanosy z musztarda i snikersa.Ja jak na razie bez zachcianek![]()
Nie wiem jak wymiotowanie może być dobrym znakiem. Dobrym znakiem może być np powiększenie piersi, czy też polepszenie lub pogorszenie cery czy też włosów itd. Bo to świadczy o zmianach hormonalnych.mozesz nawet nie odczuwać tych zmian ale one i tak są. Wymioty są jednym z wielu symptomów ciąży ale czy dobre to nie wiem bo dzięki temu pozbywasz się cennych witamin i ogólnie gorzej się czujeszBo wy na to złe patrzycietu nie chodzi o to, ze jeśli ktoś wymiotuje to tylko wtedy ciąża jest zdrowa
bo masa ciąż gdzie kobiety nie wymiotują tez jest zdrowa. Chodzi o to, ze wymioty są dobrym omenem w ciąży. Tylko tyle. Później Ci poszukam linku do tego artykułu gdzie piszą o tych badaniach.
Ojej. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było. Przypomnij mi u Ciebie już serduszko jest?Cholera... już nie miałam z dwa dni plamien i teraz poszłam siku a tam na papierze sporo krwi... :/ no załamka po prostujak jutro tak będzie to jadę do lekarza. Cholera dlaczego?!? ;(;(;( nie dość, ze w ciąże nie mogę zajść to jak jestem już to ciagle coś... mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, ale zaś będę się martwić :/
Cholera... już nie miałam z dwa dni plamien i teraz poszłam siku a tam na papierze sporo krwi... :/ no załamka po prostujak jutro tak będzie to jadę do lekarza. Cholera dlaczego?!? ;(;(;( nie dość, ze w ciąże nie mogę zajść to jak jestem już to ciagle coś... mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, ale zaś będę się martwić :/
Nie prawda, ja tylko pisze jak ja sobie z tym poradziłam. A badania naukowe takie są poczytam o tym. To nie moj wymysł tylko zdanie lekarzy. Nikt nie napisał, ze jeśli ktoś nie ma mdłości to ciąży coś zagraża. Czytaj ze zrozumieniem. Mowa jest o tym ze jeśli one są to sugerują zdrowa ciąże tylko tyle. Jedno nie wyklucza drugiego. A jeśli ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem to już nie moja wina
Może lepiej od razu jechać na IP? Ja bym tak zrobilaCholera... już nie miałam z dwa dni plamien i teraz poszłam siku a tam na papierze sporo krwi... :/ no załamka po prostujak jutro tak będzie to jadę do lekarza. Cholera dlaczego?!? ;(;(;( nie dość, ze w ciąże nie mogę zajść to jak jestem już to ciagle coś... mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, ale zaś będę się martwić :/
Może lepiej od razu jechać na IP? Ja bym tak zrobila
![]()