reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dzisiaj mam zachciankę na ser feta z pomidorkami koktajlowymi [emoji14] koniecznie muszę zjeść na kolację.
Sera feta nie można jeść w ciąży bo jest z mleka Nie pasteryzowanego i może mieć Listerie

f2w390bvgn194jcu.png

Hej dziewczyny, u mnie ok, tylko nie miałam czasu od rana, a zaraz idziemy do kina. Nie widziałam sensu, żeby jechać na IP jeszcze w nocy. Jutro rano jadę prywatnie na kontrole, ale ginekolog mi napisała, ze w ciąży często zdarzają się plamienia i ze na pewno to nic złego, ale dla mojego spokoju mogę podjechać jutro. Od razu zrobie badania wszystkie.
f2w3rjjghb3ibrut.png

Rozplynac się idzie....
Dodatkowo męczy mnie ból głowy...
Zapomniałam Wam napisać, mój mąż jest geniusz jak cholera , wczoraj zabrał córkę nad Ren , A że rano pobudka wczesna to wieczorem padła mu na rowerze w drodze do domu ,no i przyniósł ja do domu , zamiast dac mi zdjąć jej kask na lezaco to ja podniósł na siedzaco... ona p9budka , myślałam że go udusze bo się zabrał i poszedl na siłownię ,potem do kolegów, A ja meczylam się z nią do godziny 23.30 i zasnelam razem z nią , A już miałam w planach testy na prawko porobić , bo nic nie robię , nie mam kiedy, A chciałabym jakoś po 15 sierpnia podejść.
20190724_171849.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry