Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestesmy we trzy na koncu listy marcowych mamMoze po naszych usg mozemy juz zalozyc grupe na facebooku? Mysle, ze po 10 sierpnia juz bedzie wszystko wiadomo.
Ja planuje na 6 sierpnia pierwsza wizytę o ile mój ginekolog wróci juz z urlopu.
Ja pierwsza miałam bardzo szybko w 4t4d ,bo mnie bardzo brzuch bolał. Na kolejną idę w przyszłym tygodniu. Będzie to ok 7t4d.Wy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...
Ja pierwsza miałam bardzo szybko w 4t4d ,bo mnie bardzo brzuch bolał. Na kolejną idę w przyszłym tygodniu. Będzie to ok 7t4d.
Kochana my po bo mamy termin ba początek marcanasze ciąże są 3t starsze teraz to dużo
![]()
To będziesz w 6 lub 7 tygodniu, czyli bardzo dobry czas na pierwsze usg powinno już być serduszko, każda z nas to czekanie Przechodzila. Jak czas normalnie ucieka tak teraz kapie po 1 dniu...Za dwa dni jadę do domu już do Polski ale dzwoniłam i mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia... Strasznie się niecierpliwie...
Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
Ja jeszcze tez czekamWy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...