Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paracetamol, bolalo mnie po prawej stronie głowyA w którym miejscu boli Cię ta głową? A apap co zawiera paracet czy ibuprofen? Ja wzięłam paracet 500
Ja mam to samo nic ani nawet mam wrażenie że to że częściej chodze do toalety to dlatego że ogólnie piję duzo wody. Bo jak nie pije to nieA ja się czuję jak bym wogole nie była w ciąży gdyby nie to że brzuszek mi widać i ta świadomość że jestem to bym nie wiedziała do teraz.. Czasem tylko bezsenność i na początku mocne bóle brzucha i okolice pępka a teraz nic nie wiem czy mam się martwić((
![]()
![]()
Ja mam to samo nic ani nawet mam wrażenie że to że częściej chodze do toalety to dlatego że ogólnie piję duzo wody. Bo jak nie pije to nie![]()
Witam marcowe mamusie Jestem szczęśliwa ,że mogę do Was dołączyć . Przewidziany termin mam na 30 marca .
Dziękuję za poradę, tak zrobięNie bierz rano tabletki i weź dopiero wieczorem. Nic się nie stanie, bo Acard działa długo w organizmie dlatego przed porodem należy go odstawić w 34 tygodniu.
ale możecie urodzić szybciej jak m,y z terminem na 1. w poprzedniej ciąży tak miałam, byłam na początku listy, a większości mam jak zaczęły odchodzić wody wcześniej, to te z końca miesiąca miały szybciej maluszki jak my z 1Jestesmy we trzy na koncu listy marcowych mamMoze po naszych usg mozemy juz zalozyc grupe na facebooku? Mysle, ze po 10 sierpnia juz bedzie wszystko wiadomo.