reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja też już po. Również z usg 6+1. Zarodek 4mm, serduszko bije. Na razie dostałam Diphergan na wymioty, jak nie przejdą to mam się zgłosić do szpitala..
Ja po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci

Ja po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci
A mi nawet nikt nie powiedzial ile uderzen tylko ze pulsuje serduszko i tyle. Nie martw sie na zapas :)

UK mama czekamy na wiadomości.

Kochane bardzo się cieszę że z maluszkami wszystko dobrze.

Ja zaczęłam sprzątać pakować się i ledwo żywa jestem pranie obiad i czuje się jak bym nie wiem ile ton przeniosła....:(

Ale to takie zmęczenie ale wogole nie czuje ze mam maluszka w środku zaczynam się bać tyle tych poronien i ciąż biochemicznych ehh :(

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry